Το πρόγραμμα της αγωνιστικής σεζόν 2023-24 στη Super League - Με ποιον κάνουν πρεμιέρα οι μεγάλοι

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

©Intime

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής σεζόν 2023-24 στη Super League - Με ποιον κάνουν πρεμιέρα οι μεγάλοι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:19 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 17.07.2023

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Stoiximan Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Δείτε που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους οι μεγάλες ομάδες.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της Stoiximan Super League, με τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος να είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 19-20 Αυγούστου. Το βράδυ της Δευτέρας, η κλήρωση για το πρόγραμμα έκανε γνωστή την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε αυτή, ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα καλωσορίσει τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του τον Ατρόμητο ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και έπειτα, τα πρώτα ντέρμπι έρχονται την 4η αγωνιστική. Εκείνο το διήμερο, η ΑΕΚ θα μονομαχήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ περίπου 500 χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαρτίου, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι αναμετρήσεις για τα playoffs και τα playout αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένονταν να διεξαχθεί στο Island, ωστόσο οι φωτιές που πλήττουν το Λαγονήσι κατέστησαν αδύνατη τη πραγματοποίηση της. Αντ' αυτού, η διαδικασία έλαβε χώρα στα γραφεία του συνεταιρισμού, δίχως την παρουσία τηλεοπτικής κάλυψης.

Αναλυτικά όλες οι αγωνιστικές της Stoiximan Super League 2023-24