Το βραβείο fair play παρέλαβε νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού για την ενέργειά του στον ημιτελικό με τον Άρη

Το βραβείο fair play παρέλαβε νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού για την ενέργειά του στον ημιτελικό με τον Άρη

Sportal newsroom 23:24 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 17.07.2023

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Χρήστος Λίγδας βραβεύτηκε για τη συμπεριφορά του στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 κόντρα στον Άρη.

Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος Super League 2023-24 δόθηκε και το βραβείο fair play.

O Χρήστος Λίγδας ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού παρέλαβε, από τον Θωμά Μαγή ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του Άρη, το βραβείο Fair Play, για την ενέργειά του στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Super League K17 Άρης-Ολυμπιακός.

Το ήθος ενός ποδοσφαιριστή καλλιεργείται από πολύ μικρή ηλικία και στην περίπτωση του Χρήστου Λίγδα αποτυπώθηκε ένα παράδειγμα για το πως ένας ποδοσφαιριστής έχει μάθει τι σημαίνει σεβασμός στον αντίπαλο.

Στον ημιτελικό της Super League, Άρης και Ολυμπιακός Κ17 είχαν ως στόχο ένα εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα το γκολ να αποτελεί... μονόδρομο. Όμως ο νεαρός εξτρέμ των «ερυθρόλευκων», δεν ήθελε να το πάρει χρησιμοποιώντας τον τραυματισμό αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό του αγώνα ο Θωμάς Μαγής ήταν κάτοχος της μπάλας όταν ξαφνικά βρέθηκε στο έδαφος υποφέροντας. Ενώ ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα μπορούσε να βγει τετ α τετ, κλέβοντας την μπάλα, τελικά επέλεξε να τη βγάλει πλάγιο, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο του.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση του Λίγδα.