Οικονόμου διετίας στον Παναιτωλικό

Μάριος Οικονόμου

i

©Intime

Οικονόμου διετίας στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 22:13 - 18.07.2023

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με τους Αγρινιώτες.

Την τέταρτη του φετινή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, ο οποίος καλωσόρισε στην οικογένεια του τον Μάριου Οικονόμου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.  

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τρία χρόνια στο εξωτερικό, πρώτα στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης (2020-22), και στη συνεχεία στην Ιταλία για τη Σαμπντόρια, από την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες. Όσον αφορά την καριέρα του επί ελληνικού εδάφους, ο Οικονόμου έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα (2011-13) και ΑΕΚ (2018-20).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06.10.1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022. 

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών».