Τη Κυριακή 16/7 στο Αγρίνιο ο Τορεχόν

Τη Κυριακή 16/7 στο Αγρίνιο ο Τορεχόν

Δημήτρης Χούπης 20:51 - 15.07.2023

Ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν αναμένεται να έρθει την Κυριακή (16/7) στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό,

Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αποτελώντας την τέταρτη μεταγραφή του. 

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Αγρινιώτες και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή (16/7), προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ήταν δεδομένο από τη στιγμή που ανέλαβε τεχνικός ο Γκαμπριέλ Σούρερ, ότι οι Αγρινιώτες θα στραφούν στην αγορά της Αργεντινής. Έτσι μετά τον Μπρούνο Ντουάρτε, ο Παναιτωλικός φέρνει κι αριστερό μπακ από την πατρίδα του προπονητή του. 

Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που θα βγει από τα σύνορα της πατρίδας του, αφού το 2017 πήγε στην Αγγλία κι έπαιξε στην ομάδα Νέων της Μίντλεσμπρο

Ο Τορεχόν γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1997, ξεκίνησε να παίζει μέσος, αλλά κατόπιν έγινε μπακ, έπειτα κι από την προτροπή του προπονητή του Χουάν Σιμόν.