«Γκρέμισε» το Αγρίνιο ο Μαραβέγιας: «Αγαπώ τον Παναιτωλικό» (vid)
i

© Intime

«Γκρέμισε» το Αγρίνιο ο Μαραβέγιας: «Αγαπώ τον Παναιτωλικό» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:15 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 14.07.2023

Το... αδιαχώρητο γινόταν στο γήπεδο του Αγρινίου με αφορμή τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος στο τέλος της εξέφρασε την αγάπη του για τον Παναιτωλικό.

Χιλιάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν το Δημοτικό Γήπεδο Αγρινίου για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μετά από πρόσκληση του Παναιτωλικού και της Περιφέρειας. Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στις κερκίδες της έδρας του σταδίου, προκειμένου να απολαύσουν τον τραγουδιστή να ερμηνεύει τις επιτυχίες του.

«Αγαπώ τον Παναιτωλικό»

Ο ίδιος, μετά το τέλος της συναυλίας, θέλησε να εκφράσει τη λατρεία του για την ομάδα της Stoiximan Super League και μέσω ενός βίντεο στο οποίο ο ίδιος κράταγε τη φανέλα του συλλόγου, υποστήριξε ότι: «Από μικρό παιδί είχα το όνειρο και φανταζόμουν να βρίσκομαι σε αυτό το χορτάρι και να είναι γεμάτο αυτό το γήπεδο για να με αποθεώνει. Το φανταζόμουν με μπάλα αυτό. Γίνεται με μουσική. Είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι εδω πέρα σήμερα με αυτόν τον τρόπο. Αγαπώ τον Παναιτωλικό».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στόχο είχε τη διάνθιση της καθημερινότητας με πολιτιστικά γεγονότα που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με το κοινωνικό περιβάλλον, υπό τους ήχους μουσικής.