Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ντουάρτε στον Παναιτωλικό

Μπρούνο Ντουάρτε

i

©Παναιτωλικός

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ντουάρτε στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 16:10 - 10.07.2023

Ο Μπρούνο Ντουάρτε ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό με τη μορφή δανεισμού, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στο Αγρίνιο για τον επόμενο χρόνο.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα ο Μπρούνο Ντουάρτε υπέγραψε στην ομάδα του Αγρινίου ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο. Μέχρι πρότινος ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στη Ντεπορτίβο Κουένκα. Ακόμη έχει αγωνιστεί στην Πατρονάτο και την Τρίσταν Σουάρεζ, ενώ έχει συνεργαστεί ξανά με τον νυν προπονητή του Παναιτωλικού, Γκαμπριέλ Σούρερ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Ο Μπρούνο Ντουάρτε (Bruno Duarte) ανήκει για τον επόμενο χρόνο στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Deportivo Cuenca του Εκουαδόρ, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή μας Γκάμπριελ Σούρερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Patronato και Tristan Suarez στη χώρα του.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 20.06.1995 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός».

Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη της ομάδας του Αγρινίου, καθώς προηγουμένως έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του Σέρχιο Ντίας Ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Παραγουανό για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. 

«Στην απόκτηση του Σέρχιο Ντίας (Sergio Ismael Díaz Velázquez) προχώρησε η ομάδα μας με τον Παραγουανό ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Γεννήθηκε στις 05.03.1998, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Παραγουάης. Άρχισε την καριέρα του στην Cerro Porteño, τον απέκτησε η Real Madrit Castilla σε ηλικία 18 ετών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Lugo, Corinthians, América και από τον Ιανουάριο του 2022 στη Cerro Porteño».