«Δεν υπολογίζει τον Γκρατερόλ ο Παναιτωλικός»

Τζοέλ Γκρατερόλ

i

© Intime

«Δεν υπολογίζει τον Γκρατερόλ ο Παναιτωλικός»

Δημήτρης Χούπης 23:35 - 15.07.2023

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό θέλουν τον Παναιτωλικό να μην έχει στα πλάνα του τον Τζοέλ Γκρατερόλ εν όψει της νέας σεζόν.

Το πέρασμα του Τζοέλ Γκρατερόλ από τον Παναιτωλικό φαίνεται πως θα είναι σύντομο, καθώς στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Οι Αγρινιώτες πήραν τον Γκρατερόλ τον περασμένο Γενάρη ως ελεύθερο, με τον γκολκίπερ να υπερασπίζεται την εστία των «καναρινιών» σε πέντε παιχνίδια διατηρώντας δύο φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ δέχθηκε συνολικά πέντε γκολ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο διεθνής με τη Βενεζουέλα πορτιέρε δύσκολα θα παραμείνει στο Αγρίνιο, καθώς ο σύλλογος δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν.

Τη Κυριακή 16/7 στο Αγρίνιο ο Τορεχόν

Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αποτελώντας την τέταρτη μεταγραφή του.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Αγρινιώτες και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή (16/7), προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ήταν δεδομένο από τη στιγμή που ανέλαβε τεχνικός ο Γκαμπριέλ Σούρερ, ότι οι Αγρινιώτες θα στραφούν στην αγορά της Αργεντινής. Έτσι μετά τον Μπρούνο Ντουάρτε, ο Παναιτωλικός φέρνει κι αριστερό μπακ από την πατρίδα του προπονητή του.

Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που θα βγει από τα σύνορα της πατρίδας του, αφού το 2017 πήγε στην Αγγλία κι έπαιξε στην ομάδα Νέων της Μίντλεσμπρο.

Ο Τορεχόν γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1997, ξεκίνησε να παίζει μέσος, αλλά κατόπιν έγινε μπακ, έπειτα κι από την προτροπή του προπονητή του Χουάν Σιμόν.