Η πρώην κοπέλα του Ζβέρεφ ισχυρίζεται ότι ο Γερμανός τενίστας γινόταν έξαλλος ακόμα και όταν μετακινούσε τα... λούτρινα παιχνίδια του

Η πρώην κοπέλα του Ζβέρεφ ισχυρίζεται ότι ο Γερμανός τενίστας γινόταν έξαλλος ακόμα και όταν μετακινούσε τα... λούτρινα παιχνίδια του

Ιάσονας Τσίλης 09:18 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 04.11.2023

Η πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε δίπλα στον γνωστό τενίστα.

Η Μπράντα Πατέα, πρώην δεσμός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μίλησε για τα προβλήματα που είχε μαζί του και το πόσο εύκολο έχανε την ψυχραιμία του ο αστέρας του τένις. Τρανό παράδειγμα, ο τεράστιος εκνευρισμός του, όταν σύντροφος του μετακινούσε τα λούτρινα ζώα του.

Την Τετάρτη (01/11), ο Ζβέρεφ έλαβε εντολή από δικαστήριο του Βερολίνου να πληρώσει πρόστιμο 391.500 λιρών για τη σωματική κακοποίηση της Μπρέντα Πατέα. Ο Ζβέρεφ αρνήθηκε την κατηγορία που του απαγγέλθηκε από την πρώην κοπέλα του κατά τη διάρκεια ενός καυγά το 2020, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Σε δήλωση τους ανέφεραν: «Η διαδικασία είναι σκανδαλώδης, δεν μπορεί να τεθεί θέμα δίκαιης, συνταγματικής διαδικασίας. Ο κ. Ζβέρεφ θα αναλάβει δράση εναντίον αυτού χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα».

Η Πατέα έβγαινε με τον Ζβέρεφ για λιγότερο από 12 μήνες μεταξύ του 2019 και της γέννησης της κόρης τους, Μάιλα, το 2021. Υποστήριξε ότι η ζηλοτυπία και η επακόλουθη «επανειλημμένη σωματική βία εναντίον της» απ' τον Ζβέρεφ θα μπορούσε να προκληθεί από μικροπράγματα, όπως για παράδειγμα να μετακινήσει τη συλλογή του με λούτρινα ζώα. Κάτι τέτοιο εξόργιζε τον Γερμανό τενίστα.

Η ίδια ανέφερε: «Με έσπρωξε στον τοίχο και με έπνιξε κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο διάδρομο. Μετά απ' αυτό είχα πόνο στην περιοχή του λαιμού και δυσκολία στην κατάποση».

Η εν λόγω υπόθεση εξετάστηκε για περίπου 15 μήνες, με τον Γερμανό να δικαιώνεται στο τέλος, λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων εναντίον του. Ωστόσο, αυτή η απόφαση μπορεί να επαναξιολογηθεί εάν έρθουν στο φως νέα στοιχεία ή εάν τυχόν νομικές διαδικασίες αποκαλύψουν παραβιάσεις των κανόνων της ATP.