«Το καλύτερο πράγμα που έκανα στα 15 χρόνια γάμου μαζί σου, είναι που σε απάτησα»: Σάλος με τη διαρροή μηνυμάτων του προπονητή του Τζόκοβιτς

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς

i

© Youtube

«Το καλύτερο πράγμα που έκανα στα 15 χρόνια γάμου μαζί σου, είναι που σε απάτησα»: Σάλος με τη διαρροή μηνυμάτων του προπονητή του Τζόκοβιτς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:35 - 25.10.2023

Σάλος έχει προκληθεί από τις συνομιλίες του Γκόραν Ιβανίσεβιτς, προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς, με την πρώην σύντροφο του, τις οποίες διέρρευσε κροατικό Μέσο.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται ο προπονητής του Nόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς,, με αφορμή τις τεταμένες σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Τατιάνα Ντράγκοβιτς. Αφορμή στέκονται οι συνομιλίες που διέρρευσαν σε κροατικό Μέσο, στις οποίες ο κόουτς του παγκοσμίου φήμης τενίστα επιτίθεται στην εν λόγω γυναίκα. 

Δείγμα του περιερχομένου των μηνυμάτων ήταν μία φράση του Κροάτη προπονητή, ο οποίος υποστήριξε πως το μοναδικό σωστό πράγμα που έκανε ο ίδιος στα 15 χρόνια γάμου ήταν να την απατήσει. Παράλληλα, λίγο πιο κάτω επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του λέγοντας πως εκείνος ήταν ο λόγος που εκείνη και το παιδί της είχαν φαΐ. 

«Το καλύτερο πράγμα που έκανα τα τελευταία 15 χρόνια ήταν να σε απατήσω, αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να επιστρέψω σε εσένα. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε στήριξα οικονομικά, σε τάισα και εσένα αλλά και το παιδί σου», ανέφερε μεταξύ άλλων στα μηνύματά του ο έμπειρος κόουτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη «Nacional», ο Ιβανίσεβιτς είχε κάνει μήνυση στη σύζυγό του για πολλές διαφορετικές υποθέσεις και ότι το δικαστήριο είχε μπλοκάρει όλη την περιουσία της. Επιπλέον, ο ίδιος φέρεται να κίνησε διαδικασίες και κατά της κόρης του απαιτώντας το μισό από το διαμέρισμα που της έδωσε η Τατιάνα.