Ο Αντρέα Στραματσόνι έπαιξε κεφαλιές με την Ντιλέτα Λεότα (vid)

Η Ντιλέτα Λεότα και ο Αντρέα Στραματσιόνι

i

© Instagram

Ο Αντρέα Στραματσόνι έπαιξε κεφαλιές με την Ντιλέτα Λεότα (vid)

Το ταλέντο της στο ποδόσφαιρο έδειξε η Ντιλέτα Λεότα, η οποία εκτός έπαιξε κεφαλιές με τον Αντρέα Στραματσιόνι και έκανε «γκελάκια» με την μπάλα.

Το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Γιουβέντους, η οποία επικράτησε της Μίλαν με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Λοκατέλι. Στο γήπεδο βρισκόταν και η εκθαμβωτική Ντιλέτα Λεότα, η οποία κατάφερε να μαγέψει κάποιους από τους παρευρισκόμενους με το ταλέντο της. 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την μπάλα και άρχισε να κάνει «γκελάκια», ενώ δεν έμεινε εκεί. Παρέα με τον συμπαρουσιαστή της και πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι, έπαιξαν κεφαλιές, με την κάμερα να απαθανατίζει τη στιγμή. 

Η Ντιλέτα Λεότα αποκάλυψε ένα άβολο περιστατικό που συνέβη στα σχολικά της χρόνια

Μία από τις δημοσιογράφους, οι οποίες τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω της σε κάθε της εμφάνιση, είναι αδιαμφισβήτητα η Ντιλέτα Λεότα. Η γνωστή ρεπόρτερ έχει γίνει γνωστή κυρίως από τις επισκέψεις της στα γήπεδα της Serie A, αλλά κι από τα... θορυβώδη post στα social media. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο περιοδικό Grazia, αναφέρθηκε με γενναιότητα σε ένα περιστατικό το οποίο της έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό.

Αρκετά χρόνια πριν, όταν η ίδια πήγαινε ακόμη σχολείο, η δασκάλα της γυμναστικής την είχε χαστουκίσει στους γλουτούς, κάνοντας παράλληλα κι ένα απρεπές σχόλιο, το οποίο δεν αποκάλυψε. «Δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει, απλά δεν το κατάλαβα. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα άβολα. Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μου, κάτι που με φέρνει σε αρκετά δύσκολη θέση. Εντοπίζω ενοχλητικά βλέμματα να με κοιτάζουν επίμονα και νιώθω αναστατωμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντιλέτα Λεότα.