Ο ατζέντης του Ντοναρούμα ανάβει «φωτιές» πριν το Παρί - Μίλαν: «Δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τους "ροσονέρι"»

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

Ο ατζέντης του Ντοναρούμα ανάβει «φωτιές» πριν το Παρί - Μίλαν: «Δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τους "ροσονέρι"»

Κώστας Τόπας 11:57 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 25.10.2023

Ο Βιτσένζο Ραϊόλα, ο ατζέντης του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, θέλησε να διαβεβαιώσει ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν ήθελε να φύγει από τη Μίλαν όταν πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2021.

Οι οπαδοί της Μίλαν δεν τον έχουν συγχωρήσει. Και όπως φαίνεται δεν θα το κάνουν ποτέ. Από τότε που εντάχθηκε ως ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2021, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έγινε προδότης στα μάτια των οπαδών των «ροσονέρι».

Κάθε φορά που επέστρεφε στο Σαν Σίρο για να αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα, ο 24χρονος τερματοφύλακας αποδοκιμαζόταν έντονα από τους tifosi της Μίλαν. Ο Ντοναρούμα μάλιστα κάθε φορά που επισκεπτόταν το Μιλάνο έβλεπε παντού εχθρικά πανό στην πόλη. Λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μίλαν για την 3η αγωνιστική του Champions League (25/10, 22:00), ο ατζέντης του Ιταλού κίπερ έβαλε «φωτιά» με τις δηλώσεις του.

Σε συνέντευξή του στο «Tuttosport», ο Βιτσένζο Ραϊόλα, διαβεβαίωσε ότι ο Ντοναρούμα δεν ήθελε ποτέ να αποχωρήσει από τη Μίλαν.

«Είχαμε ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά το γεγονός ότι οι τέσσερις-πέντε μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο του ζητούσαν επίμονα, ιδίως προσφέροντάς του πολλά χρήματα», εξηγεί ο ξάδερφος του Μίνο Ραϊόλα (πρώην εκπρόσωπος του Ντοναρούμα, ο οποίος πέθανε πέρυσι).

«Ξέρετε γιατί; Επειδή ο Τζιανλουίτζι δεν ήθελε να φύγει από τον σύλλογο που τον μεγάλωσε. Απαίτησε όμως από τη Μίλαν να έχει φιλοδοξίες. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμα. Στη συνάντηση με την διοίκηση υπήρξαν κάποιες διαφορές και φτάσαμε στο τέλος της ιστορίας».

Το γεγονός ωστόσο ότι καθυστέρησε να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του με τη Μίλαν, δυσαρέστησε τα μεγάλα αφεντικά των «ροσονέρι», οι οποίοι στη συνέχεια τον ώθησαν προς την έξοδο. 

«Ο Μαλντίνι απάντησε: "Μίνο, το κεφάλαιο Τζιανλουίτζι έκλεισε γιατί έχουμε ήδη τον μελλοντικό μας τερματοφύλακα" (Μάικ Μαινιάν). Ο Ντοναρούμα χε αρνηθεί ακόμη και τον Ιανουάριο να ακούσει προσφορές ως μελλοντικός ελεύθερος παίκτης για να μην προδώσει τη Μίλαν. 

Μετά από εκείνο το επεισόδιο ο Ντοναρούμα μας είπε: "Δεν θέλω να παίξω πια στην Ιταλία. Θα πήγαινα στη Γιούβε μόνο αν η Μίλαν δεν είχε προκριθεί στο Champions League και δεν είχε βγάλει χρήματα από τη μεταγραφή μου. Τώρα δεν θέλω να παίζω πια στην Ιταλία», πρόσθεσε ο Βιντσέντζο Ραϊόλα.