Ποια είναι η Κέλι Πικέ, σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν και κόρη ενός διάσημου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της F1

Κέλι Πικέ

Ποια είναι η Κέλι Πικέ, σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν και κόρη ενός διάσημου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της F1

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:00 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 08.10.2023

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε τον τρίτο τίτλο του στη Formula 1 και φαίνεται να είναι ευτυχισμένος στην αγκαλιά της Κέλι Πικέ, κόρης του θρυλικού Νέλσον Πικέ. Και δεν είναι ο μόνος οδηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού που… μαγεύτηκε από τη Βραζιλιάνα καλλονή!

Ποια είναι η Κέλι Πικέ, η σύζυγος του Μαξ Φερστάπεν; Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν πολλοί φίλοι της Formula 1 λόγω της σχέσης τους με τον Ολλανδό οδηγό. 

Λοιπόν, η Κέλι Τάμσα Πικέ είναι μια 33χρονη Βραζιλιάνα που εργάζεται ως αρθρογράφος, blogger και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στο Χόμπουργκ της Γερμανίας τον Δεκέμβριο του 1988, αλλά έχει βραζιλιάνικη υπηκοότητα. Άλλωστε, είναι κόρη του Νέλσον Πικέ, πρώην πιλότου της Formula 1 που κέρδισε τρεις τίτλους (1981, 1983 και 1987).

Ποια είναι η Κέλι Πικέ, σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν

Επιστρέφοντας στο συγκεκριμένο θέμα, η Κέλι Πικέ φοίτησε στο Marymount Manhattan College στη Νέα Υόρκη, όπου αποφοίτησε από τις Διεθνείς Σχέσεις. Κατά τη φοιτητική της περίοδο δούλεψε σε πρακτορεία μόδας όπως το Vigue, καθώς έκανε πρακτική στο χώρο της μόδας, αλλά κατέληξε να επικεντρώσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής της ζωής στη Formula 1 και τις παραλλαγές της. 

Για παράδειγμα, το 2014 άρχισε να διαχειρίζεται τα social media της Formula E και επίσης ξεκίνησε ένα blog στον επίσημο ιστότοπο της εν λόγω κατηγορίας. Είναι πολύγλωσση, καθώς μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και πορτογαλικά. Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ολλανδό πιλότο, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει μια διαφορά ηλικίας, καθώς ο Φερστάπεν είναι 23 ετών, ενώ το μοντέλο από τη Βραζιλία 32.

Ο χωρισμός με τον Κβίατ

Οι σχέσεις της όμως με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν σταματούν εκεί. Η Κέλι Πικέ υπήρξε από το 2017 μέχρι το 2019 ζευγάρι με τον Ντανίλ Κβίατ, τον Ρώσο που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Formula 1 από το 2014 μέχρι το 2017 και επίσης από το 2019 μέχρι το 2020. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Πενέλοπε, που πλέον είναι περίπου 2,5 ετών.