Ατάραχος Νέιτ Ντίαζ: Καπνίζει ενώ προπονείται για τη μάχη του με τον Τζέικ Πολ (vids)

Νέιτ Ντίαζ

i

PrtScr

Ατάραχος Νέιτ Ντίαζ: Καπνίζει ενώ προπονείται για τη μάχη του με τον Τζέικ Πολ (vids)

Κώστας Τόπας 14:43 - 21.07.2023

Φαίνεται ότι ο Νέιτ Ντίαζ δεν παίρνει ιδιαίτερα σοβαρά την επερχόμενη μάχη του με τον Τζέικ Πολ, καθώς βιντεοσκοπήθηκε να καπνίζει κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το ζευγάρι πρόκειται να αναμετρηθεί στις 5 Αυγούστου στο Ντάλας του Τέξας, καθώς ο Τζέικ Πολ, θέλει να ανακάμψει από την πρώτη ήττα της καριέρας του την τελευταία φορά απέναντι στον Τόμι Φιούρι.

Όσο για τον Ντίαζ, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το UFC, όπου αγωνιζόταν από το 2007, πλέον θα κάνει το ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία. Όμως, δεν φαίνεται να πτοείται από το έργο που έχει στη διάθεσή του, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε σε προπόνηση να καπνίζει.  

Εν τω μεταξύ, ο Πολ εργάζεται σκληρά, καθώς δημοσίευσε πλάνα από την προπονητική του σύντροφο Αμάντα Σεράνο να του ρίχνει επανειλημμένες γροθιές στο στομάχι.

«Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Νέιτ Ντίαζ, τον αδερφό του και ίσως τους δύο τους σε μία βραδιά. Με τον Καμαρού Ουσμάν που έχουμε κόντρα θα μπορούσε να γίνει. Ο ΜακΓκρέγκορ δεν είναι ο ίδιος όπως παλιά. Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο θα ήθελα να τον δείρω», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Youtuber Πολ.

Tags: