Μελανιασμένη, με βουλωμένα μάτια και σπασμένα δόντια δήλωσε: «Το απόλαυσα»

Μελανιασμένη, με βουλωμένα μάτια και σπασμένα δόντια δήλωσε: «Το απόλαυσα»

Sportal newsroom 20:17 - 04.10.2023

Η απίστευτη δήλωση μίας πυγμάχου μετά από «σκληρή» μάχη.

Με στραπατσαρισμένο πρόσωπο βγήκε από το ρινγκ η Μπρίτεϊν Χαρτ από τον αγώνα που έδωσε κόντρα στη Μέλανι Σαχ για το KBFC, ένα είδος πυγμαχίας με γυμνά χέρια. Ο αγώνας έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτόν τον αγώνα, η Χαρτ τραυματίστηκε και έχασε δύο δόντια στο ρινγκ. «Αν και μπορεί να μην φαίνεται έτσι, απόλαυσα την όλη διαδικασία και μου άρεσε να είμαι στο ρινγκ και να προκαλώ τον εαυτό μου», είπε μετά τον αγώνα η τραυματισμένη πυγμαχός φανερά κουρασμένη και με τα σημάδια στο πρόσωπό της.

Νομίζω ότι μετά τον πρώτο γύρο, κατάλαβα ότι ήταν πολύ πιο σκληρή από ό,τι περίμενα. Αν και περίμενα να είναι σκληρή, περίμενα επίσης να δείξει λίγο περισσότερη κούραση. Δεν πήγε όπως ήθελα, αλλά είμαι χαρούμενη που ολοκλήρωσα τους πέντε γύρους», πρόσθεσε.

Το BKFC είναι ένα είδος πυγμαχίας με γυμνά χέρια. Διεξάγεται από το 1889 αλλά η πρώτη νόμιμη διοργάνωση έγινε το 2018 μετρώντας από τότε 49 επίσημους αγώνες.

Το άθλημα σημαδεύθηκε τον Αύγουστο 2021 από τον θάνατο του Τζάστιν Θόρντον. Ο Αμερικανός πυγμάχος πέθανε ως αποτέλεσμα του τραυματισμού που είχε στη σπονδυλική στήλη.

Tags: