Συγκίνησε ο Καστανάς αφιερώνοντας το μετάλλιο που κέρδισε στη νονά του που έχασε τη ζωή της στη Λιβύη (vid)

Θάνος Καστανάς

Συγκίνησε ο Καστανάς αφιερώνοντας το μετάλλιο που κέρδισε στη νονά του που έχασε τη ζωή της στη Λιβύη (vid)

Ορέστης Καδδάς 14:48 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 15.10.2023

Ο Θάνος Καστανάς κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Grappling στο Λουτράκι, αφιέρωσε το μετάλλιο που κέρδισε στη νονά του, που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Λιβύη.

Ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής, Θάνος Καστανάς, ο οποίος κατέκτησε δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling στο Λουτράκι, αφιέρωσε την επιτυχία του, στην αδικοχαμένη νονά του, που ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στην Λιβύη και συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολίτες βρήκαν τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στην Λιβύη, ενώ συμμετείχαν σε αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην χώρα της Αφρικής.

Μεταξύ των θανόντων, ήταν και η Εύη Ανδρεαδάκη, νονά του Καστανά και νοσηλεύτρια του 251 ΓΝΑ, η οποία συνόδευε την αποστολή ως μέλος της ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Ήταν υποχρέωσή μου να φέρω ένα μετάλλιο. Θέλω να το αφιερώσω στην νονά μου, η οποία έφυγε στο τροχαίο στην Λιβύη».

Δώρα Γκουντούρα: «Έχω ακούσει πολλά λόγια αμφισβήτησης, που όμως ως άνθρωπο με πεισμώνουν»
ΞΙΦΑΣΚΙΑ

19:30 - 07.10.2023

Δώρα Γκουντούρα: «Έχω ακούσει πολλά λόγια αμφισβήτησης, που όμως ως άνθρωπο με πεισμώνουν»

Η εθνική μας ξιφομάχος και νούμερο 3 του κόσμου, Δώρα Γκουντούρα, σε συνέντευξή της στο HerNews και την Αμάντα Φούντη, μίλησε για τα λόγια αμφισβήτησης που έχει ακούσει, τον πρωταθλητισμό και το κυνήγι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Θανάσης Καστανάς πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -66κ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling (κατηγορία Gi) U15. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον αγώνα που οδηγούσε στην 3η θέση του βάθρου επικράτησε 3-2 του Αρτέμ Ντότσιουκ. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο του στην διοργάνωση το μετά από το χθεσινό χάλκινο επίσης στα -66κ. αλλά στην κατηγορία no Gi (χωρίς κιμονό).