Tραγωδία στο Μεξικό: Προπονητής πυγμαχίας έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα της γυναίκας του! (vid)

Σαμπρίνα Ντίαζ - Ντιέγκο Αρούα

i

©printscreen

Tραγωδία στο Μεξικό: Προπονητής πυγμαχίας έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα της γυναίκας του! (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 10:32 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 18.09.2023

Τραγικό περιστατικό σε αγώνα πυγμαχίας στο Μεξικό, εκεί όπου ο προπονητής και σύζυγος της Σαμπρίνα Πέρεζ, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Μεξικό, εκεί όπου σε αγώνα πυγμαχίας, ο Αργεντίνος προπονητής, Ντιέγκο Αρούα, υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τη ζωή του. Ο 58χρονος κατέρρευσε την ώρα που η γυναίκα του, Σαμπρίνα Πέρεζ, έδινε αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο στη πυγμαχία. Υπέστη το επεισόδιο μεταξύ του 9ου και του 10ου γύρου της αναμέτρησης στο «Auditorio Municipal Fausto Gutierrez» στο Μεξικό.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πυγμαχίας (WBC), Μαουρίσιο Σουλαϊμάν μίλησε για το τραγικό γεγονός, δηλώνοντας το εξής:

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο του Αργεντινού προπονητή, Ντιέγκο Αρούα, ο οποίος υπέστη καταστροφικό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Sabrina Perez στην Τιχουάνα. Οι ιατρικές υπηρεσίες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν και πέθανε στο γενικό νοσοκομείο QDEP».

Ο προπονητής κατέρρευσε, ενώ απέμενε περίπου ένα λεπτό για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο θάνατος του 58χρονου, διαπιστώθηκε με την άφιξη του στο Γενικό νοσοκομείο. Η Σαμπρίνα Πέρεζ εν τέλει, γνώρισε την ήττα από την Αυστραλή, Νίκολσον.

Tags: