Ακόμα πιο ισχυρό και εκρηκτικό το ηλεκτρικό Piaggio 1

Piaggio 1 Flame Mix

i

©Piaggio

Ακόμα πιο ισχυρό και εκρηκτικό το ηλεκτρικό Piaggio 1

Δημήτρης Μπαλής 12:18 - 06.07.2023

Αστική μετακίνηση με ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα και αυτονομία έως 65 χλμ.

Μία λύση για αθόρυβες και χωρίς εκπομπές ρύπων, αστικές μετακινήσεις, προσφέρει η Piaggio.

Το ηλεκτρικό Piaggio 1 διατίθεται από πέρυσι, σε δύο εκδόσεις, με διαφορετική ισχύ και αυτονομία.

Πλέον, η έκδοση Piaggio 1, με ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στον πίσω τροχό, στην έκδοση moped, με ταχύτητα περιορισμένη στα 45 χλμ./ώρα, διαθέτει πλέον μονάδα με διπλάσια στιγμιαία ισχύ, ίση με 2,2 kW. Το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική αύξηση στην επιτάχυνση, η οποία πλέον βελτιώνεται κατά 14%.

Υπάρχουν δύο νέες εκδόσεις Piaggio 1 moped, με διαφορετικούς τύπους μπαταρίας:

Piaggio 1 με ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως 55 χλμ. σε λειτουργία ECO και έως 39 χλμ. σε μικτό κύκλο και Piaggio 1+ με ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα, αυτονομία έως 90 χλμ. σε λειτουργία ECO και έως 65 χλμ. σε μικτό κύκλο.

Η πρώτη έκδοση κοστίζει 2.899 ευρώ και η δεύτερη 3.399 ευρώ.

Για την αγορά του, μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2, υπάρχει μέγιστη έκπτωση 1.300 ευρώ, και επιπλέον επιδότηση 400 ευρώ σε περίπτωση απόσυρσης ή και 500 ευρώ σε περίπτωση ΑΜΕΑ/Πολυτέκνων.

Το Piaggio 1 συνδυάζει τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά των πιο σύγχρονων ηλεκτρικών σκούτερ, που δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν ελεύθερα στα αστικά κέντρα, ευελιξία, μικρό βάρος και πρακτικότητα, ακόμη και σε ό,τι αφορά στη συντήρηση, χωρίς να υστερεί σε απόδοση σε σύγκριση ακόμη και με τα σκούτερ με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από τη σέλα, αφαιρείται εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα και διαθέτει χειρολαβή, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά της στο σπίτι ή το γραφείο για εύκολη φόρτιση.

Το Piaggio 1 φέρει πληθώρα τεχνολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει ψηφιακό και έγχρωμο πίνακα οργάνων, φωτισμό full LED και keyless σύστημα και ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει ένα κράνος full jet.

Το Piaggio 1 διατίθεται σε διπλή γκάμα χρωμάτων: Forever Grey, Forever White και Forever Black είναι οι τρεις πιο σοβαροί χρωματικοί συνδυασμοί που τονίζουν τον ουσιαστικό και καθαρό σχεδιασμό του, ενώ τα Sunshine Mix, Arctic Mix και το νέο Flame Mix είναι τρία δίχρωμα κουστούμια που αναδεικνύουν το νεανικό του στυλ.

Tags: