Στο τιμόνι με το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

Καλοσχεδιασμένο και συμπαγές σε διαστάσεις

Στο τιμόνι με το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

Δημήτρης Μπαλής 13:24 - 26.06.2023

Το φρεσκαρισμένο γαλλικό crossover έχει έρθει στην ελληνική αγορά με όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει εκ νέου.

Με τους κατασκευαστές να έχουν δημιουργήσει μια δική τους υποκατηγορία των SUV - και αυτή είναι των crossover - προσπαθούν να διατηρήσουν κατά κάποιον τρόπο τους χώρους, συνδυάζοντάς τους με ένα πλούσιο εσωτερικό και αποδοτικούς κινητήρες που θα κάνουν τη ζωή των οδηγών καλύτερη. Μάλιστα, τα crossover μπορούν να κινηθούν μέσα στην πόλη, χάρη στις compact διαστάσεις τους συγκριτικά με τα SUV, δίνοντας την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, να βρουν εύκολα χώρο στάθμευσης ή να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω μπορεί να βρεθεί κάλλιστα στο Citroen C3 Aircross, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με προσφορά, ενώ του έχει γίνει και η καθιερωμένη ανανέωση προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών. 

Το αυτοκίνητο διατηρείται φρέσκο, ενώ διαθέτει και μια πλούσια γκάμα κινητήρων, αλλά και επιπέδων εξοπλισμού. Διαθέτει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα, διατηρεί την ταυτότητά του, ενώ παραδοσιακά προσφέρει την άνεση που μπορεί να βρει κανείς σε όλα τα μοντέλα του κατασκευαστή.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης (διατίθενται και σε diesel) περιλαμβάνει έναν turbo 3κύλινδρο PureTech 1.2 lt με ισχύ 110 και 130 ίππων, με τον πρώτο να συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και τον δεύτερο με το αυτόματο EAT6. Στα μοντέλα με το πρώτο κιβώτιο, τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τα: Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Pack, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τα... πορτοφόλια, ενώ στις αυτόματες εκδόσεις, τα πακέτα εξοπλισμού είναι τρία και πρόκειται για τα: C-Series, Shine και Shine Pack.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τούτη τη στιγμή, είναι πως ισχύει το πρόγραμμα απόσυρσης του παλαιού αυτοκινήτου για όλα τα μοντέλα της Citroen. Άρα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποσύρει ή να πουλήσει το όχημά του στην αντιπροσωπεία στην καλύτερη δυνατή τιμή και στη συνέχεια να αποκτήσει το νέο του Citroen. Μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία εγγυάται σύντομους χρόνους παράδοσης, μειώνοντας έτσι την αναμονή των νέων κατόχων.

Tags: