Με ηλεκτρικό Ford ο… Χάρισον Φορντ στο νέο Ιντιάνα Τζόουνς (vid)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer

i

©Ford

Με ηλεκτρικό Ford ο… Χάρισον Φορντ στο νέο Ιντιάνα Τζόουνς (vid)

Δημήτρης Μπαλής 14:08 - 21.06.2023

Το Explorer πρωταγωνιστεί στον Δίσκο του Πεπρωμένου που κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου.

Στην εποχή που ζούμε όλα μπορούν να συμβούν. Μέχρι και ο Χάρισον Φορντ να οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ταινία περιπέτειας.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer ενώνει τις δυνάμεις του με την ταινία blockbuster του φετινού καλοκαιριού Ιντιάνα Τζόουνς και θα πρωταγωνιστήσει στον Δίσκο του Πεπρωμένου της Disney & Lucasfilm, που θα ανέβει στους κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου.

Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του θρυλικού κινηματογραφικού franchise, το μεσαίου μεγέθους crossover της Ford ξεκινά τη διηπειρωτική περιπέτεια.

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς Ιντιάνα Τζόουνς (πόσες άλλες, κοντεύει να φθάσει τον Τζέιμς Μποντ) πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ (ταιριάζει και με το Ford), ενώ συμμετέχουν επίσης η Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, ο Μαντς Μίκελσεν και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Στόχος της συνεργασίας ήταν να αξιοποιηθεί η ιστορία και η κληρονομιά του κινηματογραφικού franchise, με πρωταγωνιστή τον απόλυτο εξερευνητή Ιντιάνα Τζόουνς, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το Ford Explorer.

Βασισμένο σε γενιές μοντέλων με παγκόσμια κληρονομιά, το Explorer έχει επαναφευρεθεί για την Ευρώπη ως ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover όχημα μεσαίου μεγέθους. Συνδυάζοντας τη γερμανική μηχανολογία με το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ για τη δημιουργία του απόλυτου οχήματος περιπέτειας, το Explorer προσφέρει μία εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία και αμιγώς ηλεκτρική ισχύ, καθώς και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 25 λεπτά.

Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ρυθμιζόμενη κεντρική οθόνη αφής 15” SYNC Move, η οποία μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει σε μια γωνία 30 μοιρών αποκαλύπτοντας ή κρύβοντας τον αποθηκευτικό χώρο My Private Locker που είναι ιδανικός για τη φύλαξη των χαρτών θησαυρού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το MegaConsole των 17 λίτρων είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα laptop 15” ή τα λάφυρα μιας περιπέτειας.

Τα πρώτα Explorer θα παραδίδονται σε πελάτες το 2024.

Tags: