Αναβαθμίζεται η πίστα motocross και αυτοκινήτων 4Χ4 στη Μεσοράχη
i

Πίστα motocross/ ©Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αναβαθμίζεται η πίστα motocross και αυτοκινήτων 4Χ4 στη Μεσοράχη

Δημήτρης Μπαλής 13:43 - 24.02.2023

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σκοπεύει να καταστεί η πίστα ασφαλής και λειτουργική για τη διεξαγωγή εθνικών και διεθνών αγώνων.

Ένα κόσμημα για τη Θεσσαλία, η πίστα motocross και αυτοκινήτων 4Χ4 στη Μεσοράχη, αναβαθμίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας.

Προκειμένου η πίστα να γίνει ασφαλής και λειτουργική για τη διεξαγωγή εθνικών και διεθνών αγώνων, θα εγκατασταθεί περίφραξη συνολικού μήκους 1.700 μέτρων, για έκταση 102 στρεμμάτων, η οποία έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Κιλελέρ. Επιπλέον τοποθετείται αρδευτικό σύστημα και ειδική σχάρα εκκίνησης μοτοσικλετιστών.

«Προχωράμε σε έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λάρισα. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ικανοποιώντας την ανάγκη για έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο αγώνων», ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Πίστα motocross/ ©Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πίστα σχεδιάστηκε το 2014 από τον ΣΜΑΛ και καθυστέρησε να λειτουργήσει εξαιτίας κάποιων ελάχιστων αντιδράσεων. Τελικά επικράτησε το γενικότερο όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Tags: