Η έξοδος του Σάρτζεντ που έβγαλε τις κόκκινες σημαίες (vid)
i

©printscreen

Η έξοδος του Σάρτζεντ που έβγαλε τις κόκκινες σημαίες (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:20 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 23.09.2023

Η κόκκινη σημαία έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς ο Λόγκαν Σάρτζεντ είχε έξοδο πάνω στα προστατευτικά ελαστικά.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Λόγκαν Σάρτζεντ τελείωσαν πρόωρα μετά από την σύγκρουση που είχε στην τελευταία στροφή κατά τη διάρκεια του Q1 στο Ιαπωνικό γκραν πρι. 

Ο Αμερικανός βλέπει ότι το μέλλον του στη F1 δέχεται αυξανόμενη πίεση τις τελευταίες εβδομάδες μετά από μια σεζόν γεμάτη λάθη και βρίσκεται ο τελευταίος οδηγός που στοχεύει να εξασφαλίσει τη θέση του στο grid για την επόμενη χρονιά μετά την επιβεβαίωση της AlphaTauri ότι οι Γιούκι Τσουνόντα και Ντάνιελ Ρικιάρντο ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ιταλική ομάδα.

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ της Williams έχασε τον έλεχο του μονοθεσίου του στην τελευταία στροφή και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αριστερό μέρος του μονοθεσίου του να διαλυθεί. 

Οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας θα έχουν μακρά δουλειά επισκευής κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής (24/9). 

Δείτε το σχετικό βίντεο: