Νόρις: «Είναι κρίμα, έχασα πάλι μια ευκαιρία για την πολ»

Λάντο Νόρις

i

©Photo by Dan Istitene/Getty Images

Νόρις: «Είναι κρίμα, έχασα πάλι μια ευκαιρία για την πολ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:51 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 21.10.2023

Ο Λάντο Νόρις μίλησε για την εμπειρία του στις κατατακτήριες δοκιμές του Τέξας, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι δώσει «μάχη» με τον Σαρλ Λεκλέρ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (22/10, 22:00).

Ο Λάντο Νόρις τα πήγε εξαιρετικά στις κατατακτήριες δοκιμές του Όστιν. Ο οδηγός της McLaren κατετάγη στη 2η θέση, πίσω μόνο από τον poleman, Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari.   

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Νόρις μίλησε στον Τζέιμς Χίντσκλιφ για την εμπειρία του στις κατατακτήριες δοκιμές, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος. Είχαμε μια καλή ημέρα, ίσως να μην περιμέναμε μια τέτοια επίδοση. Είναι ένα μπόνους η δεύτερη θέση. Έκανα λιγότερα λάθη από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ξέρω πως είχα χρόνο για να πάρω την pole position, ο Λεκλέρ έκανε μερικά λάθη. Έκανα κι εγώ μερικά λάθη. Είναι κρίμα, έχασα πάλι μια ευκαιρία για την pole. Όπως και να’ χει είμαι χαρούμενος». 

Λεκλέρ: «Η πρώτη στροφή κρύβει κινδύνους σε αυτή την πίστα, καλύτερα να εκκινείς από την πρώτη θέση παρά από πιο πίσω»
FORMULA 1

02:38 - 21.10.2023

Λεκλέρ: «Η πρώτη στροφή κρύβει κινδύνους σε αυτή την πίστα, καλύτερα να εκκινείς από την πρώτη θέση παρά από πιο πίσω»

Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επίδοση του στις κατακτήτριες δοκιμές του Όστιν, με τον Μονεγάσκο οδηγό να δηλώνει αισιόδοξος για το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο με βάση την απόδοση της SF-23.

Ερωτηθείς για το αν θα επιτεθεί στην εκκίνηση στον Λεκλέρ για να τον περάσει στην πρώτη στροφή, απάντησε: «Κάθε χρόνο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στην εκκίνηση. Είμαι σε μια πολύ καλή θέση, αλλά και ο Σαρλ είναι πολύ δυνατός στις εκκινήσεις, οπότε θα είναι δύσκολο. Είμαι πάντως σε μια ισχυρή θέση για τον αγώνα της Κυριακής».