Ποιος Λεκλέρ; Η εκθαμβωτική Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ κέρδισε τα βλέμματα στο ματς του Ολυμπιακού με την Μονακό (pics)

Ποιος Λεκλέρ; Η εκθαμβωτική Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ κέρδισε τα βλέμματα στο ματς του Ολυμπιακού με την Μονακό (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:05 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 01.12.2023

Ο Σαρλ Λεκλέρ βρέθηκε στην αναμέτρηση της Μονακό με τον Ολυμπιακό μαζί με την κοπέλα του, Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ, η οποία κέντρισε τα βλέμματα πολλών.

Ο Σαρλ Λεκλέρ έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση του Πριγκιπάτου ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστικής της φετινής EuroLeague

Ωστόσο ο πιλότος της Ferrari δεν ήταν μόνος του στο παιχνίδι, καθώς τον συνόδευσε και η «καυτή» αλλά και σαγηνευτική σύντροφός του, Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ. Δίχως αμφιβολία η παρουσία της Εμλέ κέντρισε τα βλέμματα πολλών στο γήπεδο. 

Η νεαρή κοπέλα είναι ιταλικής καταγωγής και σπουδάζει ιστορία της τέχνης στην Γαλλία. Διατηρεί έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και ακολουθεί ο οδηγός της Ferrari εδώ και λίγο καιρό. Παρόλα αυτά η 21χρονη έχει ακόμα έναν λογαριασμό ο οποίος είναι δημόσιος. Εκεί ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες από τα ταξίδια της. 

Ακόμη είναι αρκετά ενεργή και στο Tik Tok, όπου έχει γύρω στους 20.000 ακόλουθους. Μάλιστα λέγεται από αρκετούς φίλους του Λεκλέρ, πως μοιάζει πάρα πολύ σαν lifestyle, αλλά και στην εμφάνιση στην πρώην κοπέλα του, τη Σάρλοτ Σιν.