Ο Χάμιλτον δείχνει τις ικανότητές του και στο μπάσκετ (vid)

Λιούις Χάμιλτον

i

©Print Screen

Ο Χάμιλτον δείχνει τις ικανότητές του και στο μπάσκετ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:39 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 05.05.2023

Ο Λιούις Χάμιλτον συμμετείχε στην εκδήλωση των χορηγών του μαζί με τους ηθοποιούς Τζέιμς Μάρσντεν και Σίμου Λίου στο Μαϊάμι ενόψει του γκραν πρι αυτού του Σαββατοκύριακου (5-7/5).

Ο Λιούις Χάμιλτον συμμετείχε σε εκδηλώσεις των χορηγών του στη Φλόριντα λίγο πριν από την έναρξη του γκραν πρι του Μαϊάμι αυτό το Σαββατοκύριακο (5-7/5). Μαζί του σε αυτή την εκδήλωση ήταν και άλλες διασημότητες που χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία ρολογιών IWC συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών του Χόλιγουντ Τζέιμς Μάρσντεν και Σίμου Λίου. 

Ο οδηγός της Mercedes έκανε ζέσταμα για το γκραν πρι του Μαϊάμι αυτού του Σαββατοκύριακου, περνώντας λίγο χρόνο στο γήπεδο μπάσκετ. Περσινός νικητής στον αγώνα της Φλόριντα ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν.

Ο Χάμιλτον προετοιμάζεται για το γκραν πρι του Μαϊάμι 2023, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας διεξήχθη στη πίστα της Φλόριντα. Ήταν μια σεζόν αγώνων για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που παραμένει σταθερός στην αναζήτησή του για το όγδοο πρωτάθλημά του, καθώς δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στην κορυφή του βάθρου μέχρι στιγμής. 

Αν και δεν μπόρεσε να βρει νίκες την περασμένη σεζόν, κατάφερε να τερματίσει πολλές φορές στο βάθρο συμπεριλαμβανομένων πέντε αποτελεσμάτων στη δεύτερη θέση και τεσσάρων τερματισμών στη τρίτη θέση. Αυτό τον οδήγησε να ολοκληρώσει τη χρονιά στην έκτη θέση.

Αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο για τον Βρετανό οδηγό με μόνο τον μοναδικό τερματισμό στο βάθρο μέχρι στιγμής να είναι η δεύτερη θέση στο γκραν πρι της Αυστραλίας.