Το... σόου στο Μαϊάμι ξεκινά - Το μέρος που το Grand Prix μετατρέπεται σε κανονική γιορτή

Ετοιμη για αδρεναλίνη στα Hot Laps

i

©Pirelli

Το... σόου στο Μαϊάμι ξεκινά - Το μέρος που το Grand Prix μετατρέπεται σε κανονική γιορτή

Δημήτρης Μπαλής 17:52 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 05.05.2023

Διασκέδαση και επίδειξη στην πίστα του Μαϊάμι, λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές του γκραν πρι.

Όπως και πέρυσι, η Pirelli φρόντισε να αποζημιώσει τους φίλους της Formula 1, αυτούς που μετέβησαν στο Μαϊάμι, για το 5ο γκραν πρι της χρονιάς.

Διοργανώνοντας τα Hot Laps, δίνει τη δυνατότητα σε γνωστά και μη πρόσωπα να καθίσουν συνοδηγοί σε υπερ-αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούν είτε πιλότοι της F1, είτε οδηγοί αγώνων που χρησιμοποιεί η ιταλική μάρκα ελαστικών – αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στην F1.

Κι ενώ σήμερα, αργότερα το βράδυ, θα διεξαχθούν τα δύο σκέλη των ελεύθερων δοκιμαστικών (αύριο θα έχουμε το τρίτο σκέλος και μετά τις κατατακτήριες δοκιμές για το γκραν πρι της Κυριακής), η Pirelli βρήκε την ευκαιρία να βάλει στην πίστα ορισμένες McLaren, Aston Martin, Alfa Romeo και Mercedes, για «καυτούς γύρους», όπως είναι και η ονομασία των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν και αύριο πριν τις δοκιμές.

Τα υπερ-αυτοκίνητα στην πίστα του Μαϊάμι ©Pirelli

Η Formula 1 πήγε στις ΗΠΑ για τρία γκραν πρι και είναι η πρώτη φορά από το 1982 που έχουμε τόσα γκραν πρι σε μια χώρα.

Ο Λάντο Νόρις της McLaren με την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκες έτοιμη για Hot Laps ©Pirelli

Κι επειδή η Liberty Media, που έχει την εμπορική εκμετάλλευση της Formula 1, είναι αμερικανική, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να συνδυάσει αγώνα και θέαμα. Και η εκδήλωση της Pirelli είναι μια χαρά, προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ετοιμη για Hot Laps ©Pirelli

Επιπροσθέτως, δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή τόσο του Μαϊάμι, που φημίζεται για τις ταινίες δράσης, και συγκεντρώνει διεθνές τζετ σετ, όσο και του Λας Βέγκας, την πόλη του τζόγου. Οι Αμερικανοί, αρέσκονται στην υπερβολή και το εκδηλώνουν σε κάθε στιγμή που τους παρουσιάζεται και είναι βέβαιο ότι στο Λας Βέγκας πάλι κάτι ξεχωριστό θα σκαρφιστούν να κάνουν οι διοργανωτές, όπως με το Μαϊάμι και το Hard Rock σκηνικό.

Εν αναμονή των δοκιμαστικών, έχετε μια δυνατή γεύση Μαϊάμι, με οδηγούς να ντύνονται σαν… φοίνικες, και άλλους να διακοσμούν περίτεχνα τα κράνη τους για την περίσταση.

Και βέβαια, επειδή το American Football είναι το πρώτο άθλημα στις ΗΠΑ, δεν έλειψαν και οι γνωστές αφίσες των οδηγών με κράνη ράγκμπι.

Tags: