Μάχες από τα παλιά θα ήθελε ο Φερστάπεν με τον Χάμιλτον

Μάχες από τα παλιά θα ήθελε ο Φερστάπεν με τον Χάμιλτον

Δημήτρης Μπαλής 10:03 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 06.06.2023

Κανένα πρόβλημα να κοντραριστεί στα ίσα με τον Βρετανό, δεν έχει ο οδηγός της Red Bull, ο οποίος τονίζει πως κάτι τέτοιο θα κάνει καλό στο σπορ.

Με φόρα από πέρυσι και πρόπερσι έχει έρθει φέτος ο Μαξ Φερστάπεν που έχει αναδειχτεί νικητής στα πέντε από τα επτά γκραν πρι που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Η διαφορά που έχει από τον δεύτερο Σέρχιο Πέρες στη βαθμολογία των οδηγών ανέρχεται στους 53 πόντους και φαίνεται πως μόνο αν έρθουν όλα πάνω-κάτω, θα χαθεί το τρίτο σερί πρωτάθλημα για τον Ολλανδό.

Ναι μεν οδηγεί στην ουσία μόνος του και μετά ακολουθούν όλοι οι άλλοι, αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει μια επανάληψη της τρομερής μονομαχίας του με τον Λιούις Χάμιλτον το 2021, κάτι που όπως λέει ο ίδιος, θα έκανε καλό στο σπορ. Ο Βρετανός από τη μεριά του, αξιοποίησε στο έπακρον τις αναβαθμίσεις της W14 και κατετάγη δεύτερος στην Ισπανία, πίσω από τον Φερστάπεν και μπροστά από τον Ράσελ.

Χάμιλτον: «Δεν περίμενα τη δεύτερη θέση, δουλεύουμε ώστε να φτάσουμε τη Red Bull»
FORMULA 1

19:58 - 04.06.2023

Χάμιλτον: «Δεν περίμενα τη δεύτερη θέση, δουλεύουμε ώστε να φτάσουμε τη Red Bull»

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε χαρούμενος με την επίτευξη της δεύτερης θέσης στο γκραν πρι της Ισπανίας, αλλά επίσης αναφέρθηκε στη προσπάθεια που κάνει η Mercedes για να φτάσει τη Red Bull.

Μάλιστα, είχε πει πως θα ήθελε κι αυτός μια μονομαχία εφάμιλλης εκείνης προ δύο ετών, βρίσκοντας υποστηρικτή τον Ολλανδό. «Θα ήταν πολύ καλό για το άθλημα. Αν υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα παλεύουν για την κορυφή, ειλικρινά θα ήταν κάτι το υπέροχο. Φέτος, φαίνεται να πλησιάζουν και ίσως την επόμενη χρονιά θα ανταγωνίζονται περισσότερες ομάδες για τη νίκη», ήταν τα λόγια του οδηγού της Red Bull.

Να σημειωθεί πως η τελευταία νίκη του Χάμιλτον στη Formula 1 σημειώθηκε στη Βραζιλία το 2021, όταν έπιασε στην κορυφή τον Φερστάπεν, ο οποίος κέρδισε στη συνέχεια στο Άμπου Ντάμπι, τον συγκλονιστικότερο αγώνα όλων των εποχών, πιθανότατα, κατακτώντας τότε το πρώτο του πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, ο Χάμιλτον δεν ήταν ανταγωνιστικός με την W13, η 14 έχει ακόμα χρόνο, αλλά ίσως του χρόνου να θυμηθούμε κάποιες μάχες απ’ τα «παλιά».

Tags: