«Η Κορίνα ζει σαν φυλακισμένη»: Αυτή είναι σήμερα η ζωή της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ
i

© printscreen

«Η Κορίνα ζει σαν φυλακισμένη»: Αυτή είναι σήμερα η ζωή της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ

Πώς είναι σήμερα η ζωή της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ.

«Σαν φυλακισμένη» ζει τα τελευταία δέκα χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ, σύζυγος του θρυλικού πιλότου της Formula 1 όπως υποστήριξε ο Έντι Τζόρνταν οικογενειακός φίλος των Σουμάχερ. Η 54χρονη γυναίκα δεν έχει φύγει από το πλευρό του συζύγου της μετά το ατύχημα που είχε στις Άλπεις. 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι το 2013. Η οικογένειά του έχει κρατήσει εντελώς μυστική την κατάσταση της υγείας του και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τον θρυλικό πιλότο που βρίσκεται υπό ιατρική επιτήρηση στο σπίτι του, στη Γενεύη. Ο Έντι Τζόρνταν είχε στην κατοχή του την ομάδα της Formula 1, που έκανε το ντεμπούτο του στη «Μέκκα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Σουμάχερ και παραμένει κοντά στην οικογένεια. 

«Η κατάσταση για τον γιο του Σουμάχερ Μικ και την Κορίνα είναι φρικτή», δήλωσε ο Τζόρνταν στην εφημερίδα Sun. «Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια τώρα και η Κορίνα δεν μπορούσε να πάει σε ένα πάρτι, σε ένα γεύμα, να βγει, ζει σαν φυλακισμένη επειδή όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Μίκαελ, ενώ εκείνη δεν θέλει να της το υπενθυμίζουν κάθε λεπτό», συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας.

Όπως αναφέρει ο Έντι Τζόρνταν, η Κορίνα Σουμάχερ έχει θέσει κάποιους κανόνες για το ποιοι μπορούν να επισκέπτονται τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

«Τη γνωρίζω πολύ καλά και πολύ πριν από τον Μίκαελ Σουμάχερ», δήλωσε ο Τζόρνταν. «Είναι ένα υπέροχο κορίτσι και την ήξερα όταν παντρεύτηκε τον Μίκαελ, οπότε υπάρχει μια μακρά φιλία μεταξύ μας. Έκανα μια προσπάθεια να πάω να δω τον Μίκαελ τις πρώτες μέρες και η Κορίνα αρνήθηκε, και δικαίως, γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να τον δουν».

Η Κορίνα Σουμάχερ είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάκτηση του συζύγου της. «Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό για αυτό που συνέβη. Ήταν ένα ατύχημα, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Μας συνέβη και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί. Είναι τρομερό να αναρωτιέσαι συνεχώς: γιατί συμβαίνει αυτό στον Μίκαελ, γιατί σε εμάς, γιατί έτσι; Ωστόσο, συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους», είχε πει η σύζυγος του θρυλικού πιλότου.

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ αλλά είναι εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εκεί. Και νομίζω ότι αυτό μας δίνει δύναμη. Ό,τι και να γίνει, θα βάλω τα δυνατά μου... Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε και τώρα προστατεύουμε τον Μίκαελ», τόνισε η Κορίνα.