Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του πιλότου της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του πιλότου της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ

Δημήτρης Χούπης 15:39 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 01.06.2023

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι «πλέει» ο οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος έχει προχωρήσει τη ζωή του, μετά τον χωρισμό του με την Σαρλότ Σιν.

Ο Σαρλ Λεκλέρ φαίνεται ότι έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά τον χωρισμό του με τη Σάρλοτ Σιν, με τη νέα του κοπέλα να είναι αρκετά εντυπωσιακή. Το τριήμερο που βρισκόταν στο Μονακό ο 25χρονος είχε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις τόσο για φιλανθρωπικούς όσο και για δαιφημιστικούς λόγους. 

Μαζί με τους ανθρώπους ήταν μαζί και μία κοπέλα, η οποία δεν είχε εμφανιστεί ξανά μαζί του. Ο λόγος γίνεται για την Αλεξάντρα Σεντ-Εμλέ. Οι δυο τους εθεάθησαν στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου, που διοργανώνει ο πρίγκιπας Αλβέρτος κάθε χρόνο πριν το Grand Prix του Μονακό. Αλλά και στην προβλήτα το Σάββατο, όπου ο Μονεγάσκος οδηγός μοίραζε αυτόγραφα στους θαυμαστές του. 

Όπως είναι λογικό οι φήμες πω η κοπέλα είναι η νέα σύντροφός του ξεκίνησαν να βγαίνουν. Φήμες οι οποίες βγάζουν νόημα καθώς η Αλεξάντρα ήταν μαζί του όλο το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα αρκετοί ήταν οι υποστηρικές του Λεκλέρ που εύχοταν η Ιταλίδα να έφερνε γούρι στον αγαπημένο τους οδηγό, προκειμένου να σπάσει την κατάρα του Μονακό. 

Η νεαρή κοπέλα είναι ιταλικής καταγωγής και σπουδάζει ιστορία της τέχνης στην Γαλλία. Διατηρεί έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και ακολουθεί ο οδηγός της Ferrari εδώ και λίγο καιρό. Παρόλα αυτά η 21χρονη έχει ακόμα έναν λογαριασμό ο οποίος είναι δημόσιος. Εκεί ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες από τα ταξίδια της. 

Ακόμη είναι αρκετά ενεργή και στο Tik Tok, όπου έχει γύρω στους 20.000 ακόλουθους. Μάλιστα λέγεται από αρκετούς φίλους του Λεκλέρ, πως μοιάζει πάρα πολύ σαν lifestyle, αλλά και στην εμφάνιση στην πρώην κοπέλα του, τη Σαρλότ Σιν.