Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας ζήτησε να κλείσει σύνδεσμος της Φενέρ στη Θράκη - Αντιδράσεις από την Τουρκία
i

Οπαδοί Φενέρμπαχτσε / © Intime

Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας ζήτησε να κλείσει σύνδεσμος της Φενέρ στη Θράκη - Αντιδράσεις από την Τουρκία

Sportal newsroom 21:45 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 03.02.2023
Η πρώην πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου ζήτησε να κλείσει σύνδεσμος της Φενέρμπαχτσε στη Θράκη, προκαλώντας αντιδράσεις στην Τουρκία.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το αίτημα της πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Βασιλικής Θάνου, η οποία ζήτησε να κλείσει ο σύνδεσμος υποστηρικτών της Φενερμπαχτσέ στη Δυτική Θράκη.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Έξαλλος με τη διαιτησία στο Φενέρ - Αντάνα, μνημόνευσε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:38 - 03.02.2023

Ατζούν Ιλιτζαλί: Έξαλλος με τη διαιτησία στο Φενέρ - Αντάνα, μνημόνευσε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός φαν της Φενέρμπαχτσε, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Αντάνα και θυμήθηκε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο...

Συγκεκριμένα, η πάλαι ποτέ πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδας έγραψε ένα άρθρο στο dikastiko.gr, στο οποίο ανέφερε πως: «Οι σκοποί του Σωματίου "Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλάθλων Φενερμπαχτσέ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ", το οποίο αναγνωρίσθηκε με απόφαση της Ειρηνοδίκου Κομοτηνής, είναι αντίθετοι με το νόμο, προσβάλλουν τα εθνικά συμφέροντα και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και τα δικαιώματα άλλων».

Αυτό έφερε την αντίδραση του επικεφαλής της οργάνωσης, Μουμίν Χασάν, ο οποίος απάντησε στην κ. Θάνου μέσω δηλώσεων σε Μέσα της πατρίδας του. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο σύνδεσμος λειτουργούσε πάντα στα πλαίσια του νόμου καθώς και ότι οι προθέσεις του είναι να βοηθάει την ομάδα όταν αυτή αγωνίζεται.

«Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δίνει προτεραιότητα στο πνεύμα της ενότητας, της αλληλεγγύης, της ολοκλήρωσης και έτσι πρέπει να είναι. Οι ακροδεξιοί Έλληνες στοχεύουν τον σύνδεσμο και προσπαθούν να τον χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο για πολιτική», τόνισε ο αρχηγός του «fan base» και συνέχισε λέγοντας πως: «ο μόνος στόχος είναι να συμμετέχουμε σε κάθε είδους αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και να εκπροσωπούμε τη Φενερμπαχτσέ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».