Αλβίνα Λάλι: Ποια είναι η... σύγχρονη Barbie, η σχέση με τον Βέρμπιτς και ο Ολυμπιακός

Αλβίνα Λάλι: Ποια είναι η... σύγχρονη Barbie, η σχέση με τον Βέρμπιτς και ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 18:29 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 02.02.2023

Η πρώην σύντροφος του μέσου του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, έχει... αναστατώσει το φίλαθλο κοινό στην Ελλάδα με την εμφάνισή της.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς κατά την άφιξή του στον Παναθηναϊκό είχε για παρέα την σύντροφό του, Αλβίνα Λαλί, μια γυναικά που έχει αφήσει «άφωνο» όλο το φίλαθλο κοινό. 

Η Αλβίνα είναι μοντέλο στο Playboy και κατάγεται από την Σλοβενία. Έχει 484.000 ακόλουθους στο Instagram, με τον κόσμο να της έχει «κολλήσει» το ψευδώνυμο «Barbie». Με τις τέλειες αναλογίες και τα ξανθά της μαλλιά είναι πολύ δύσκολο να μείνει απαρατήρητη.

Παρόλα αυτά με τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» δεν είχαν και τον καλύτερο χωρισμό. Συγκεκριμένα η Αλβίνα είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τον πρώην άντρα της να την απατά, χαρακτηρίζοντάς τον «ηλίθιο».

Από τη μεριά του ο Βέρμπιτς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, απαντώντας, ότι αυτά που ισχυρίζεται η πρώην γυναίκα του είναι παλιά, αλλά και ψέματα. Εκείνη πάντως βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να πικάρει τον Σλοβένο μέσο μετά τον χωρισμό τους.  

Συγκεκριμένα το μοντέλο από τη Σλοβενία βρέθηκε στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, έχοντας μαζί της και τον γιο της.