O εναέριος πανηγυρισμός των Βέρμπιτς - Πέρεθ μετά το γκολ του Σπόραρ (vid)
i

Βέρμπιτς και Πέρεθ/ printscreen

O εναέριος πανηγυρισμός των Βέρμπιτς - Πέρεθ μετά το γκολ του Σπόραρ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:02 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 16.01.2023

Ο Άντραζ Σπόραρ λυτρώνει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα και οι συμπαίκτες του, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Ρούμπεν Πέρεθ το πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι από τον Άντραζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις του ματς. Η αγωνία των «πράσινων» είχε φτάσει στο... κόκκινο. Όλοι ήθελαν πάση θυσία το «τρίποντο» αφενός για να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ αφετέρου για να διατηρήσουν τη διαφορά από τη δεύτερη «Ένωση» και τον τρίτο Ολυμπιακό. 

Η νίκη τελικά ήρθε. Τα τελευταία λεπτά του ματς ωστόσο ήταν δραματικά. Όπως θα δείτε και στην παρακάμερα όσοι βρίσκονταν στον «πράσινο» πάγκο είχαν τρελαθεί από την αγωνία. Μετά την υπόδειξη του πέναλτι από το VAR αλλά και μετά την επίτευξη του γκολ από τον Σλοβένο επιθετικό όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και ο Ρούμπεν Πέρεθ το έζησαν λίγο παραπάνω. Ο Σλοβένος εξτρέμ και ο Ισπανός μέσος πήδηξαν στον αέρα και πανηγύρισαν το γκολ του συμπαίκτη τους, το οποίο χάρισε την ομάδα τους την νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς

Δείτε το βίντεο: