Μάντζιος: «Είμαστε μακριά από την 4η θέση, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας»

Μάντζιος

i

© Intime

Μάντζιος: «Είμαστε μακριά από την 4η θέση, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:09 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 31.03.2024

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο αποψινό παιχνίδι ήταν ο Άκης Μάντζιος που στάθηκε στο γεγονός πως ο Άρης πέτυχε το 2/2 στα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Άρη μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το ματς έδειξε απόλυτα ευχαριστημένος από το 2Χ2 της ομάδας του και παρότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες να φτάσει ο Αρης στην 4η θέση τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια: «Όταν κερδίζεις σίγουρα είναι καλό. Ξεκινήσαμε καλά τα πλέι οφ με 2/2. Σημαντική νίκη και σήμερα με καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Δεν μένουμε εδώ, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Είμαστε μακριά από την 4η θέση, έχουμε πολλά ντέρμπι, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να πλησιάσουμε. Από την αρχή είπαμε ότι η 4η θέση είναι δύσκολη. Ημασταν 12 πόντους πίσω… Θα κάνουμε όμως την προσπάθειά μας. Θα παίξουμε για εμάς και τον κόσμο μας, δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Αν καταφέρουμε και φτάσουμε στην 4η θέση που παραμένει δύσκολο, θα είναι το καλύτερο για την ομάδα μας”.

Αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη κίνητρο που υπήρχε: «Για εμάς ήταν ένα κίνητρο πως ήταν το πρώτο παιχνίδια για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Εμείς το είπαμε και θα το κάνουμε θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ».

Τέλος για τους τρεις σημερινούς σκόρερ τόνισε: «Με νοιάζει να σκοράρει η ομάδα, δεν κοιτάω ποιος βάζει γκολ. Σκόραραν σήμερα και ο Μπράμπετς και ο Μάνου. Ήταν καιρό εκτός, 11 μήνες, βγάζει κόπωση, θέλει διαχείριση και θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια. Το επόμενο πρωτάθλημα του ανήκει. Είναι σημαντικό που σκόραρε όπως και για όλα τα παιδιά που πετυχαίνουν γκολ».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στη δοκιμή του 4-4-2 του πρώτου ημιχρόνου λέγοντας“Μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πράγματα και γενικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα πλέι οφ. Είχαμε κάποια δυσλειτουργία αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ο σχηματισμός. Είχαμε λάθος αποφάσεις για μία καλύτερη πάσα, έναν καλύτερο συνδυασμό και μας έλειψε η κίνηση δίχως τη μπάλα. Ηταν κάτι διαφορετικό και θέλαμε να το δούμε.Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα δύο φορ. Ο Λόρεν έβγαινε εκτός περιοχής όπως του αρέσει. Στο τελικό τρίτο δεν ήμασταν καλοί”.