4-6 εβδομάδες εκτός ο Νταγκό στον Παναιτωλικό
i

Ο Νταγκό / © Intime

4-6 εβδομάδες εκτός ο Νταγκό στον Παναιτωλικό

Sportal newsroom 22:21 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 12.01.2023

Τα προβλήματα δεν έχουνε τελειωμό για τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό με νέο αυτό του Ναντρέι Νταγκό που θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Εκτός με την ΑΕΚ και ο Λεβάν Σενγκέλια.

Προβλημάτων συνέχεια στον Παναιτωλικό με νέο για τον Γιάννη Αναστασίου αυτό του Ναντρέι Νταγκό  με τον Ιβοριανό χαφ να μένει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει καταρχήν το παιχνίδι της Κυριακής (15/01) με την ΑΕΚ στην Opap Arena όπου απών θα είναι και ο Λεβάν Σενγκέλια.

Συγκεκριμένα ο Νταγκό υπέστη μερική ρήξη περονιαίων και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Έναν τραυματισμό που ο Ιβοριανός χαφ της ομάδας του Αγρινίου την κληρονόμησε στη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Στη διάρκεια της εντός έδρας βαριάς ήττας από τον ΟΦΗ με 4-0. Κι όσο για το πως θα καλυφθεί το κενό του απόντος και του Φρεντ Ντουάρτ αυτό θα συμβεί με τους Δημήτρη Κολοβό και Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Όσον αφορά τον Σενγκέλια έκανε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό του χέρι (κάταγμα 3ου μετακαρπίου του που είχε υποστεί μετά από τη σύγκρουση με τον Γιαννιώτη στον αγώνα με Ατρόμητο όπου είχε κερδίσει την αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδα του Περιστερίου). 

Βάσει προγράμματος ο Γεωργιανός χαφ θα επιστρέψει από την ερχόμενη Δευτέρα στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι με τη σειρά του θα είναι απών στο ερχόμενο ματς με την ΑΕΚ.