Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:05 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 17.05.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου μίλησε για την επιλογή προπονητή στην Εθνική ομάδα, ενώ τόνισε «πως ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο».

Ο Στέργιος Αντωνίου ήταν καλεσμένος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την επιλογή προπονητή στην Εθνική ομάδα, ενώ τόνισε «πως ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο». Επίσης αναφέρθηκε και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρει η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ ωραία γιορτή, είχαμε πολύ κόσμο, ήταν οι ομάδες του νομού, ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και αρκετοί πρόεδροι των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα, ο Ζήσης Βρύζας που τον τιμήσαμε, ήταν ο Κύρος Βασσάρας που τον τιμήσαμε για την προσφορά του στη διαιτησία» τόνισε αρχικά.

Για την επιλογή προπονητή στην Εθνική ομάδα: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για ένα προπονητή για διάστημα 1-2 ετών, για τα δύο φιλικά θα λυθεί πρόσκαιρα με τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων και μετά θα αποφασίσει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Η Εθνική τα πήγε καλά, ένα άτυχο αποτέλεσμα μας στέρησε τη δυνατότητα για να είμαστε στο Euro και πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να τα έχουμε ως παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια».

Για την ΚΕΔ: «Εννοείται πως αυτό αφορά την επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, γιατί οι συμβάσεις της ΚΕΔ τελειώνουν σχεδόν ταυτόχρονα με τη δική μας θητεία στην ΕΠΟ».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Φτάσαμε στην ημερομηνία μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, με την έγκριση της UEFA καταλήξαμε στην 25η Μαΐου, δυστυχώς θα γίνει χωρίς κόσμο και η επόμενη προκήρυξη θα είναι ξεκάθαρη για την επόμενη χρονιά. Η αρχική μας θέση ήταν να ικανοποιηθεί το αίσθημα των ανθρώπων της Βόρειας Ελλάδας, το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ή τι δεν έκανε ο κ.Μπέος. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι πολύ ασφαλές γήπεδο, οι ομάδες το φοβούνται όπως και η αστυνομία είχε επιφυλάξεις. Με 10.000 κόσμου που ακουγόταν, πως να διανεμηθούν λίγα εισιτήρια σε κάθε ομάδα».