Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 25 Μαϊου στον Βόλο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 25 Μαϊου στον Βόλο

Γιώργος Σακελλαρίου 19:10 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 16.05.2024

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson Παναθηναϊκός - Άρης, πάρθηκε σε συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο και τη Super League.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ήταν δεδομένο ότι θα γίνει στις 25 Μαϊου και το ανακοίνωσε επίσημα και η ΕΠΟ.

Η Stoiximan Superleague πριν λίγες μέρες αποφάσισε ότι η δύο τελευταίες αγωνιστικές μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαϊου. Ήταν αδύνατο, λοιπόν, να διεξαχθεί ο τελικός Παναθηναϊκός - Άρης στις 18 του επόμενου μήνα.

Υπήρχαν σκέψεις για 22 ή και 23 Μαϊου, αλλά σε κάτι τέτοιο ήταν αρνητικές και οι ομάδες και ο τηλεοπτικός πάροχος, η Cosmote.

Η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι υπήρξε συνεννόηση με το κανάλι, αλλά και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κι έτσι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο χωρίς κόσμο και η ώρα έναρξης είναι στις 20.30

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».