Οι πανηγυρισμοί ομάδας και κόσμου στο γκολ του Βίντα και η αντίδραση του πάγκου στην ευκαιρία του Γιόνσον (vid)

ΑΕΚ - Άγιαξ

i

©intime

Οι πανηγυρισμοί ομάδας και κόσμου στο γκολ του Βίντα και η αντίδραση του πάγκου στην ευκαιρία του Γιόνσον (vid)

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική του Europa League και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα παιχνίδι που και τα τρία αποτελέσματα ήταν ορατά. Η Ένωση ισοφάρισε με κεφαλιά του Βίντα και έχασε ευκαιρία με τον Γιόνσον να πάρει στο τέλος τη νίκη.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και η Ένωση βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» δημοσίευσαν βίντεο από την παρακάμερα του αγώνα, για το πως έζησε ο κόσμος και η ομάδα αυτή τη συναρπαστική ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό, ΑΕΚ και Άγιαξ προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στην Opap Arena, αλλά και όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Στο πρώτο μέρος, ο Στάνκονιτς κράτησε «όρθια» την Ένωση όποτε χρειάστηκε και έβαλε «φρένο» στους εξαιρετικούς επιθετικούς των Ολλανδών, μέχρι την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέργκβαϊν.

Στο 2ο μέρος, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και έφτασε πολλές φορές σε κάποιο τέρμα ισοφάρισης. Το πέτυχε εν τέλει στο 74ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Βίντα και την σέντρα... ξυραφιά του Νόρντιν Άμραμπατ. 

Το ταξίδι του Άγιαξ στην Αθήνα είχε ΑΕΚ, παραλία και πολύ... Άμραμπατ (vid)
EUROPA LEAGUE

11:03 - 07.10.2023

Το ταξίδι του Άγιαξ στην Αθήνα είχε ΑΕΚ, παραλία και πολύ... Άμραμπατ (vid)

Ο Άγιαξ δημοσίευσε βίντεο στο επίσημο κανάλι της ομάδας, για τα όσα έζησε η αποστολή πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του Europa League και αυτό περιλάμβανε βόλτα στη παραλία, προπόνηση στην Opap Arena και πολλές στιγμές Άμραμπατ.

Στο 90ο λεπτό, ο Γενς Γιόνσον σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν συνεργάστηκε με τον Μάνταλο και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ. Ο Δανός αστόχησε από κοντά και έτσι η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να πετύχει μια επική ανατροπή απέναντι στον Άγιαξ. Παρόλα αυτά, παραμένει πρώτη στον όμιλο με 4 βαθμούς, ενώ Άγιαξ και Μαρσέιγ ακολουθούν με 2 και η Μπράιτον με έναν.