Η ομιλία του Αλμέιδα στην Λεωφόρο μετά το 0-0: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα...»
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Η ομιλία του Αλμέιδα στην Λεωφόρο μετά το 0-0: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα...»

Κώστας Τσίλης 13:51 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 01.05.2023

Καμία απογοήτευση δεν υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα έδωσε το τόνο για το «τίποτα δεν έχει τελειώσει» και οι παίκτες ακολουθούν

Η ΑΕΚ χθες στην Λεωφόρο πήγε για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει να κρατάει στα χέρια της την υπόθεση κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το έδειξε μέσα στο γήπεδο παρά το βουνό με τα προβλήματα που κουβαλούσε. Το γεγονός πως δεν ήρθε τελική η νίκη, σ' ένα ματς που η ΑΕΚ την άξιζε και πλέον δεν κρατά την τύχη της στα χέρια της, θα μπορούσε να είχε φέρει απογοήτευση και σκυμμένα κεφάλια μέσα στα αποδυτήρια. Δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. 

«Να ξέρετε πως είμαι πολύ περήφανος που προπονώ ένα τέτοιο γκρουπ, με τέτοιους παίκτες. Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει, να το ξέρετε» ήταν το μήνυμα του Αλμέιδα μέσα στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Χωρίς πάντως να βλέπει και ο Αργεντινός τεχνικός πουθενά απογοήτευση και σκυμμένα κεφάλια. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειχναν πως δεν πιστεύουν πως όλα τελείωσαν ως προς το πρωτάθλημα. 

Απόλαυση η ομαδάρα του Αλμέιδα, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου ματς
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:20 - 01.05.2023

Απόλαυση η ομαδάρα του Αλμέιδα, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου ματς

Μέσα από χίλιες στραβές, η ΑΕΚ έδειξε και στην Λεωφόρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ακόμα και αν στο τέλος χάσει τον τίτλο όπως το '96, η ουσία θα βρίσκεται αλλού. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Για τον Αλμέιδα και τους παίκτες βεβαίως, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη να κερδίσει την Τετάρτη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάτι που φυσικά περνάει μέσα από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Κυρίως αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Ενώ έχει σημασία να μην προκύψουν και άλλοι παίκτες με το ίδιο ζήτημα. 

Ο Αλμέιδα παρόλο που συνήθως βάζει τις προπονήσεις την επόμενη μέρα των παιχνιδιών το πρωί, αυτή την φορά έβαλε το ραντεβού στα Σπάτα για το απόγευμα. Και αυτό προκειμένου να αφήσει τους παίκτες του να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν. Το απόγευμα υπάρχει προπόνηση και θα έχει ο Αργεντινός μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση.