Ο Άμραμπατ και ο Σιντιμπέ, δυο προπονητές μέσα στο γήπεδο
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/intime

Ο Άμραμπατ και ο Σιντιμπέ, δυο προπονητές μέσα στο γήπεδο

Κώστας Τσίλης 23:20 - 06.07.2023

Σημαντική δουλειά κάνουν και ο Άμραμπατ και ο Σιντιμπέ στην καθοδήγηση των νεαρότερων συμπαικτών τους κατά την διάρκεια των προπονήσεων

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και ο Νορντίν Άμραμπατ έχουν φάει το ποδόσφαιρο με το... κουτάλι. Ο ένας μάλιστα έχει στεφτεί ακόμα και πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας. Θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι αφοσιωμένοι μόνο με την δουλειά τους και όσα οι ίδιοι κάνουν μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι στις προπονήσεις της ΑΕΚ κανένας εκ των δυο. Είναι προπονητές μέσα στο γήπεδο. 

Τόσο ο Σιντιμπέ, όσο και ο Άμραμπατ βοηθούν και συμβουλεύουν συνεχώς τους συμπαίκτες τους, κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Ειδικά αυτούς που είναι νεαρότεροι σε ηλικία. Είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό που έγινε στην απογευματινή προπόνηση. 

Ο Άμραμπατ και ο Σιντιμπέ είχαν στην ίδια ομάδα για την άσκηση τόσο τον Ρόκσον και τον Λαμαράνα, όσο και τον Πήλιο. Αμφότεροι και νέοι σε ηλικία και καινούργιοι στην ομάδα. Και τόσο ο Μαροκινός όσο και ο Σιντιμπέ τους μιλούσαν συνέχεια, τους έδιναν συμβουλές για το κοντρόλ τους ή ακόμα και για τον τρόπο που έβαζαν το πόδι τους για να υποδεχθούν την μπάλα. Ενώ τους επιβράβευαν με αγκαλιά σε κάθε ευκαιρία.