ΑΕΚ: Από το πάρτι στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι, δεν έλειψε κανείς
i

Πανηγυρισμοί ΑΕΚ/©intime

ΑΕΚ: Από το πάρτι στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι, δεν έλειψε κανείς

Κώστας Τσίλης 16:50 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 09.01.2023

Όλα όσα έγιναν στο μικρό πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στην Opap Arena μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από το οποίο δεν έλειψε κανείς

Για περισσότερους από έναν λόγους, το χθεσινό ντέρμπι στην Opap Arena όλοι μέσα στην ΑΕΚ το έζησαν έντονα. Ίσως πιο έντονα από κάθε άλλο φετινό ματς. Και αυτό φάνηκε και από τους πανηγυρισμούς στο γκολ του Πινέδα, όπου ακόμα και ο Αθανασιάδης διέσχισε τρέχοντας όλο το γήπεδο για να γίνει ένα κουβάρι με το τεχνικό τιμ, αλλά κυρίως στο ξέσπασμα μετά το σφύριγμα της λήξης. 

Οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ όπως και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ μπήκαν αμέσως μετά το τέλος στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Όμως το κανονικό... πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια της Opap Arena. Εκεί όπου δεν έλειψε κανείς. Αυτοί που έπαιξαν, αυτοί που δεν έπαιξαν, αλλά ακόμα και ο Ελίασον, ο Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι, που ήταν απόντες λόγω τραυματισμού, ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στους πανηγυρισμούς. 

Αυτή την ΑΕΚ δεν την βάζει κανείς εύκολα κάτω
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:50 - 09.01.2023

Αυτή την ΑΕΚ δεν την βάζει κανείς εύκολα κάτω

Μια ΑΕΚ που βγάζει δόντια με την πλάτη στον τοίχο, χωρίς γκολ σε κανονική ροή αγώνα από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που νικά με απουσίες τον πρωτοπόρο και αήττητο, δεν την κάνεις εύκολα ζάφτι. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Μπορεί μάλιστα λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων με δηλώσεις στις κάμερες να να καθυστέρησαν κάποιοι παίκτες να μπουν, όπως για παράδειγμα ο Φερνάντες, όμως αυτό δεν επηρέασε καθόλου το πάρτι. Ο Αλμέιδα αφού πρώτα χάθηκε στις αγκαλιές των συνεργατών του, κατόπιν αγκάλιαζε τους ποδοσφαιριστές του και μ' αυτόν τον τρόπο έδινε συγχαρητήρια. Ενώ ήταν... παλλαϊκή η απαίτηση για πριμ, όταν πληροφορήθηκαν οι παίκτες πως θα κατέβαινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως και έγινε. 

Πάντως αυτό το πάρτι, ξεκίνησε λίγο μετά την λήξη του ματς στα αποδυτήρια και ολοκληρώθηκε εκεί. Το... σύνθημα του Αλμέιδα ήταν «από Δευτέρα κανονικά και πάλι δουλειά». Ο Αργεντινός προπονητής έβαλε στους ποδοσφαιριστές του κανονικά σήμερα προπόνηση, καθότι υπάρχει και το ματς κυπέλλου την Τετάρτη. Ωστόσο την προγραμμάτισε για το απόγευμα, ξέροντας πως μετά από τέτοια ένταση, οι ποδοσφαιριστές του θα ήταν απίθανο να κοιμηθούν νωρίς.