Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:39 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 10.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην «OPAP Arena» το βράδυ της Τετάρτης (10/1, 19:30) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Από τη μία η Ένωση έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και από την άλλη οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Αμφότερες οι ομάδες λοιπόν έχουν πολύ καλή ψυχολογία...

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και τον Άρη έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Πέτρος Μάνταλος λόγω μίας αδιαθεσίας που τον ταλαιπωρεί αλλά και οι τέσσερις διεθνείς Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι.

Η περυσινή διαχείριση του Αλμέιδα, δίνει το στίγμα για το σχήμα της ΑΕΚ στο σημερινό ματς

Η περυσινή διαχείριση του Αλμέιδα, δίνει το στίγμα για το σχήμα της ΑΕΚ στο σημερινό ματς

Ο τρόπος με τον οποίο ο Αλμέιδα διαχειρίστηκε τα περυσινά ματς κυπέλλου, αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα παίξουν ρόλο στις επιλογές της ενδεκάδας της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Τσούμπερ (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πόνσε, με τον Πισάρο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Ελίασον, Τσούμπερ, Πινέδα, Πισάρο, Πόνσε.