Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:32 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 21.04.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα της Κυριακής (21/04, 19:30) για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Στόχος της Ένωσης είναι να ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στους Θεσσαλονικείς, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή, ενώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να πραγματοποιήσει μία καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή στο προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στην «OPAP Arena».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Εκτός είναι οι Γκαρσία, Μουκουντί, Στάνκοβιτς, αλλά και ο Γκατσίνοβιτς, που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και ο Μάνταλος, που έχει έναν μικροτραυματισμό.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι-Γιόνσον, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Άμραμπατ (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πόνσε, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.