Πόνσε: «Περίπλοκος αγώνας με τον Άρη, θα μπούμε με ένταση και διάθεση για τους τρεις βαθμούς»

Εζέκιελ Πόνσε

i

©Intime

Πόνσε: «Περίπλοκος αγώνας με τον Άρη, θα μπούμε με ένταση και διάθεση για τους τρεις βαθμούς»

Κώστας Τόπας 15:47 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:15 - 16.05.2024

Ο Εζέκιελ Πόνσε μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/04, 19:30) και τόνισε πως από την πλευρά του θα συνεχίσει να σκοράρει προκειμένου να δίνει στην ομάδα του βαθμούς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21/04, 19:30) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τρεις στροφές πριν το φινάλε της φετινής σεζόν, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 69 βαθμούς, έπειτα από 31 αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Εζέκιελ Πόνσε ο οποίος τόνισε πως η διάθεση και η ένταση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να φύγει η Ένωση με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Άρη. Επιπλέον, ο Αργεντινός φορ κλήθηκε παράλληλα να σχολιάσει και το γεγονός ότι προσπέρασε τους Σκόκο και Λιβάγια στον πίνακα των σκόρερ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Αυτό που κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε την ίδια ένταση και με την διάθεση για να βγούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι ένας περίπλοκος αγώνας αλλά εμείς θα μπούμε για να επιδιώξουμε αυτό που θέλουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Πόνσε και στη συνέχισε μίλησε για τους Σκόκο και Λιβάγια.

«Είναι δυο τεράστιοι ποδοσφαιριστές, είχα την ευκαιρία και τη χαρά να παίξω και με τους δύο, και τον Νάτσο Σκόκο και με τον Μάρκο Λιβάγια. Όποτε εγώ σε προσωπικό επίπεδο νιώθω παρά πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σκοράρω και να αυξήσω αυτά τα γκολ που βοηθάνε την ομάδα να παίρνει νίκες, αλλά και φυσικά τον μεγάλο μας στόχο που είναι να πάρουμε τίτλους», κατέληξε.