Οπαδοί της ΑΕΚ εμψύχωσαν την ομάδα στο αεροδρόμιο πριν από την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Οπαδοί της ΑΕΚ εμψύχωσαν την ομάδα στο αεροδρόμιο πριν από την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη (vid)

Κώστας Τόπας 14:59 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 20.04.2024

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες της ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (21/04, 19:30) στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04) για τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (21/04, 19:30) για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

H μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάλεσε τους φίλους της ομάδας να εμψυχώσουν ψυχολογικά το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Οπως κι έγινε.

Ο Μελισσανίδης προανήγγειλε πως θα τοποθετηθούν στο γήπεδο τα αγάλματα των Νεστορίδη - Παπαϊωάννου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:12 - 20.04.2024

Ο Μελισσανίδης προανήγγειλε πως θα τοποθετηθούν στο γήπεδο τα αγάλματα των Νεστορίδη - Παπαϊωάννου

Μέσω της ομιλίας του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena» δύο μεταλλικά αγάλματα: των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ, περίμεναν έξω από το Ελευθέριος Βενιζέλος την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να εμψυχώσουν και να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους πριν από την αναχώρησή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νορντίν Άμραμπατ μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όπως άλλωστε συνέβη και πριν από το ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αξιοποίησε απόλυτα το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολούθησε στην αρχή της εβδομάδας. Και ήταν σε θέση να φορτσάρει και πάλι.

Ετσι, ο Άμραμπατ βρίσκεται στην αποστολή που ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα θα αποφασίσει μετά και την αυριανή τελευταία προπόνηση, αν θα δώσει θέση βασικού στον Μαροκινό. Πάντως το πιθανότερο είναι πως ειδικά για τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Αλμέιδα τις αποφάσεις του τις έχει πάρει.