Ξαφνικά… σπαζοκεφαλιά η άμυνα για τον Μάντζιο
i

@intime

Ξαφνικά… σπαζοκεφαλιά η άμυνα για τον Μάντζιο

Αλέξης Σαββόπουλος 11:19 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 18.04.2024

Πως τραυματισμοί και κάρτες προκαλούν πονοκέφαλο στον Έλληνα τεχνικό όσον αφορά τις επιλογές που έχει στην άμυνα.

Στην άμυνα εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα του Άκη Μάντζιου εν όψει του δεύτεροι σερί παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ. Οι αρκετοί τραυματισμοί αλλά και οι κάρτες πονοκεφαλιάζουν τον προπονητή του Άρη. Στην ουσία ο Έλληνας τεχνικος έχει μείνει με περιορισμένες επιλογές, τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα δυο άκρα. 

Ο Φαμπιάνο εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και όχι μόνο δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην είναι διαθέσιμος ούτε στα δυο ματς της επόμενης εβδομάδας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκε και ο Βέλεθ που θα μπορούσε να βοηθήσει στο ροτεισον στους  στοπερ και έτσι οι επιλογές περιορίστηκαν στις εξής δυο: Μπράμπετς και Ρόουζ. Μάλιστα ο αμέσως επόμενος που θα μπορούσε να αγωνιστει στο κέντρο της άμυνας και το έχει κάνει μέσα στη σεζόν, ο Οντουμπάτζο, έχει δυο κάρτες και αν δεχθεί τριτη, θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι.

Επιπλέον ο Νιγηριανός έχει παίξει και στα τέσσερα τελευταία ματς (όλα 90λεπτο), και χρειάζεται ανάσες. Εδώ… κολλάει και ο δεύτερος πονοκέφαλος του Μάντζιου αφού και στους μπακ, μετά τον τραυματισμό του Φεράρι, οι επιλογές είναι ο Μοντόγια με τον Φατόρε. Δύσκολη εξίσωση με τις τελικές απόφασης να αποτελούν ένα γρίφο….