Αρης: Έτοιμα για τη νέα σεζόν τα δυο νέα βοηθητικά
i

©arisfc

Αρης: Έτοιμα για τη νέα σεζόν τα δυο νέα βοηθητικά

Στο τελικό στάδιο οι εργασίες στα δυο νέα βοηθητικά γήπεδα με τεχνολογία υβριδικού χλοοτάπητα στο προπονητικό κέντρο του Άρη.

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εργασίες για την επέκταση των εγκαταστάσεων στο Ν. Ρύσιο με την κατασκευή των δύο νέων γηπέδων. Πρόκειται για δυο γήπεδο που θα έρθουν να προστεθούν στα ήδη υφιστάμενα και να φέρουν το νέο υβριδικής τεχνολογίας χλοοτάπητα που έχει τοποθετηθεί και στο Κλεάνθης Βικελίδης, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Τα γήπεδα δημιουργούνται, σε ένα χώρο που ενοικιάστηκε από την ΠΑΕ, ακριβώς δίπλα από το Δασυγένειο αθλητικό κέντρο και αποτελούν, μαζί με εργασίες που παράλληλα θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο, επένδυση που θα φτάσει συνολικά το 1εκ ευρώ.

Σε αυτή τη φάση των εργασιών, ολοκληρώνονται τα έργα αποστράγγισης και οι υπεύθυνοι προχωρούν στο επόμενο βήμα, που είναι το

αρδευτικό. Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί χαλίκι, μετά η άμμος με τη χρήση λέιζερ, ώστε να έχει τις κατάλληλες κλίσεις η τελική επιφάνεια.

Τελευταίο βήμα θα είναι η σπορά. Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι τα δυο νέα γήπεδα να είναι έτοιμα προς χρήση τη νέα σεζόν.

https://www.facebook.com/arisfootballclub/videos/450439207425092/