Γιατί ο Καστρίτης δεν βιάζεται να επαναφέρει τον Γκάλινατ στον Άρη

Ρομπέρτο Γκάλινατ

Γιατί ο Καστρίτης δεν βιάζεται να επαναφέρει τον Γκάλινατ στον Άρη

Γιάννης Πάλλας 01:18 - 16.04.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να είναι σίγουρος για την επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ στη 12αδα του Άρη, πριν δώσει το «Ο.Κ.»

Ούτε με το Περιστέρι bwin επανήλθε στη 12αδα του Άρη ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο άσος των «κιτρίνων» τραυματίστηκε στις 31 Ιανουαρίου στην αναμέτρηση με την Ουλμ για το Eurocup, όπου υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού σε τρία σημεία.

Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγω για αποχή από την αγωνιστική δράση για δυο μήνες. Παρότι έχει περάσει περισσότερος χρόνος ο παίκτης δεν έχει μπει ακόμη στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Ακολουθεί ένα μέρος, αλλά δεν είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος θα τον επαναφέρει μόνο όταν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο λόγος που καθυστερεί και παραμένει ανοικτό το θέμα της επιστροφής του στη δράση έχει να κάνει με τις αλλαγές που έχει στη διάθεση του ο Έλληνας τεχνικός.

Εάν τον επαναφέρει με τον Κολοσσό το προσεχές Σάββατο (20/4) στο «Nick Galis Hall» και ο Γκάλινατ δεν μπορεί να βοηθήσει, θα έχει «κάψει» την τελευταία αλλαγή που έχει στη διάθεση του.

Με τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει στην επτάδα των ξένων ο Καστρίτης έχει μόλις μια ακόμη για να ολοκληρώσει τον κύκλο των αντικαταστάσεων των ξένων.

Γι’ αυτό παραμένει ακόμη αβέβαιο το αν θα επιστρέψει με τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής του Άρη θα περιμένει τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να δει εάν ο Γκάλινατ θα μπορέσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα της ομάδας σε δυο-τρεις προπονήσεις, γεγονός που θα του επιτρέψει να «ανάψει» το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στις θέσεις των ξένων.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αγωνιστεί ούτε με τον Κολοσσό και θα καθυστερήσει η επάνοδος του,, προκειμένου να μην «κάψει» την τελευταία αλλαγή ξένου που έχει στη διάθεση του.

Οι Ενώσεις της Euroleague για τα παράπονα προς τους διαιτητές: «Να ενθαρρύνουμε τους πάντες για μία θετική ατμόσφαιρα»
EUROLEAGUE

18:55 - 15.04.2024

Οι Ενώσεις της Euroleague για τα παράπονα προς τους διαιτητές: «Να ενθαρρύνουμε τους πάντες για μία θετική ατμόσφαιρα»

Οι επιτυχίες της Euroleague σε όλους τους τομείς (αγωνιστικούς και επιχειρησιακούς) είναι δεδομένες, αλλά για να μην υπάρχουν... θολά τοπία, μία από κοινού ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου, των προπονητών, της Ένωσης Παικτών και των αξιωματούχων, αναφέρεται στους διαιτητές και σε όσους είχαν ή έχουν παράπονα!

Γιατί σ’ αυτή την περίπτωση εάν τον βάλει και δεν είναι «Ο.Κ.» δεν μπορεί να κάνει άλλη αλλαγή στο ρόστερ, όσον αφορά τους ξένους.