Νέα κρούση του Άρη σε Φαμπιάνο για να παραμείνει... Βικελίδης
i

Φαμπιάνο@intime

Νέα κρούση του Άρη σε Φαμπιάνο για να παραμείνει... Βικελίδης

Ο Άρης άνοιξε νέο κύκλο επαφών με τον Βραζιλιάνο κάνοντας πρόταση παραμονης για 2+1 χρόνια με αύξηση των απολαβών του.

Το κύπελλο αποτελεί για τον Άρη τον μεγάλο φετινό στόχο αλλά παράλληλα αρχίζουν σιγά σιγά να  δρομολογούνται και κάποιες πρώτες κινήσεις εν όψει της επόμενης σεζόν. Μια από τις προτεραιότητες της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως έχει εκφραστεί και δια στόματος Θόδωρου Καρυπιδη είναι να κρατήσει στην ομάδα τους δυο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Του Φαμπιάνο και του Κουέστα. Δυο εκ των βασικών πυλώνων του ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Sportal, ο Άρης άνοιξε νέο κύκλο επαφών με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Ο Άρης εδώ και καιρό έχει  γνωστοποιήσει στην πλευρά του παίκτη την επιθυμία να τον κρατήσει στο ρόστερ. Αυτή τη φορά το πήγε και λίγο… παραπέρα μπαίνοντας και σε οικονομικούς όρους. Οι κιτρινόμαυροι προτείνουν στον 32 αμυντικό συμβόλαιο 2 +1 χρόνων με αύξηση των χρημάτων που παίρνει. Με βάση την πρόταση του Άρη που περιλαμβάνει και μπόνους, ο παίκτης θα ξεπεράσει σε απολαβές το μισό εκατομμύριο.

Μια πρόταση αρκετά δελεαστική και αντάξια τηρ προσφοράς του στο club. Ο Βραζιλιάνος είναι δεδομένο ότι θα πάρει το χρόνο του ώστε να εξετάσει όλες τις επιλογές του αφού αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, όμως ήδη γνωρίζει ότι ο Άρης του έχει καταθέσει μια γενναία πρόταση ώστε να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη και τα επόμενα χρόνια.