Άρης: Οι ανάσες στον Οντουμπάτζο και τα ερωτηματικά με Φαμπιάνο και Φεράρι
i

@intime

Άρης: Οι ανάσες στον Οντουμπάτζο και τα ερωτηματικά με Φαμπιάνο και Φεράρι

Μετά τον Νταριντα, ο Νιγηριανός είναι ο επόμενος υποψήφιος να ξεκουραστεί. Τα δεδομένα για τους τραυματίες.

Ο Άρης ετοιμάζεται για το δεύτερο σερί παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για μια ακόμη διαβολοβδομάδα που περιλαμβάνει τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και αυτά που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να κάνει τη διαχείριση που ούτως ή άλλως κάνει στα playoffs εν όψει Άρη. Τώρα ένας λόγος παραπάνω αφού το γκρουπ θα δώσει τρία ματς σε διάστημα επτά ημερών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από το πλάνο που έχει καταρτίσει. Ένα πλάνο που θέλει να πάρουν ανάσες όσοι τις έχουν ανάγκη και να προφυλαχτούν όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Μετά τον Νταρίντα που δεν ξεκίνησε στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ ο επόμενος που χρειάζεται ανάσες είναι ο Οντουμπάτζο. Ο Νιγηριανός προέρχεται από τέσσερα σερί 90λεπτα και η λογική λέει ότι στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, θα είναι αυτός που θα αποφορτιστεί.

Το ζήτημα για τον προπονητή του Άρη είναι ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει να είναι διαθέσιμος ο Φεράρι. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές για τα δυο άκρα της άμυνας περιορίζονται στις εξής δυο: Μοντόγια και Φατόρε. Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει και στους στόπερ  αφού αμφίβολος είναι και ο Φαμπιάνο, όποτε μένει με δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί ο Βέλεθ από την αρχή ώστε να πάρει ανάσες και ο Μπράμπετς.