Αρης: Παραμένουν εκτός Φαμπιάνο, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ, πρόβλημα και με Βέλεθ
i

Βέλεθ©intime

Αρης: Παραμένουν εκτός Φαμπιάνο, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ, πρόβλημα και με Βέλεθ

Εκτός προπόνησης οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Άκη εν όψει του δεύτερου σερί αγώνα με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά εντός έδρας την προσεχή Κυριακή. Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Φράνκο Φεράρι που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, και έχουν τεθεί νοκ άουτ και από το παιχνίδι που ακολουθεί. Αμφίβολος είναι και ο Φραν Βέλεθ, που έχει μια κάκωση στον αυχένα από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Εκτός προπόνησης για μια ακόμη μέρα έμεινε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί από την Κυριακή. Αν δεν προπονηθεί μέχρι την Παρασκευή, πιθανότατα και αυτός δεν θα είναι διαθέσιμος. Από την πορεία της αποθεραπείας των τριών τραυματιών, θα εξαρτηθεί αν ο Μάντζιος θα μπορεί να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (21/04, 19:30