Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι παρόντες και στην αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι παρόντες και στην αναχώρηση της αποστολής για την Θεσσαλονίκη

Κώστας Τσίλης 18:55 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 20.04.2024

Όπως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δεσμευτεί και πράττουν, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι και αύριο δίπλα στην ομάδα πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη

Πριν από το ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον Άρη, η Original 21 ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, πριν απ’ όλα τα ματς της ΑΕΚ, που απομένουν μέχρι και το φινάλε των Play Offs. Το ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα πριν από το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, ήταν στο ξενοδοχείο για να συνοδεύσουν την αποστολή μέχρι και το γήπεδο.

Τώρα η ΑΕΚ θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και το κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης, είναι αυτή την φορά για το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος. Ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στις «αναχωρήσεις» για να «ξεπροβοδήσει» την αποστολή που θα «πετάξει» για την Θεσσαλονίκη, μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση.

«Οι πρωταθλητές αναχωρούν αύριο για την Θεσσαλονίκη όπου θα κάνουν ένα ακόμα βήμα για το φετινό πρωτάθλημα. Είπαμε σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίχτες μας. Αύριο ΟΛΟΙ στις 13.00 στις αναχωρήσεις στο Ελ. Βενιζέλος. ΜΑΖΙ θα το σηκώσουμε, ομάδα και κόσμος ΕΝΑ! Πρωτάθλημα ΕΜΕΙΣ… ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» ήταν η ανακοίνωση που έκανε η Original 21.